Ezek a csillagjegyek hajlamosak a megcsalásra

Kiderült, ki mennyire hűséges!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a megcsalásra

A csillagjegyek mindent elárulnak. Segítenek, ha tudni szeretnéd, hogyan nyűgözd le a pasidat az ágyban, ha tanácstalan vagy a munkáddal kapcsolatban és azt is elárulják, hogy kik azok, akik leginkább hajlamosak a megcsalásra. Az amerikai EduBirdie nevű oldal felmérése most kiderítette, hogy egyes csillagjegyek mennyire hajlamosak a hűtlenségre. Olvass tovább az eredményekért! 

Az első négy…

Kos

A Kos az egyik legdinamikusabb és legtüzesebb jegy az összes közül. Állandóan igényli, hogy történjenek körülötte az események és sodródhasson az árral. Sajnos ez a kapcsolataira is igaz – túl könnyen lép félre, ha egy izgalmasabb versenyzővel találkozik. Egészen pontosan a Kosok 34 százaléka teszi ezt meg.

Ikrek

Szereti a szabadságot, de sajnos túlzottan is. Hamarabb választja egy nyitott kapcsolat lehetőségét, mint, hogy egy átlagos, megszokott viszonyban éljen. Igényli a változást. Az Ikrek jegyűek 31 százaléka dönt a megcsalás mellett.

Oroszlán

Magabiztos, öntudatos, tisztában van vele, hogy mindenkit lenyűgöz, ha belép egy emberekkel teli terembe. Épp ezért, ha úgy érzi, hogy legyezgetik az egóját, azonnal ráharap a lehetőségre, hogy megmutathassa milyen nagy király ő. Az Oroszlánok 37 százaléka választja a megcsalást.

Nyilas

Jelmondata, hogy “a szomszéd fűje mindig zöldebb”. Kíváncsi és megállás nélkül keresi az új dolgokat, amik egy kis színt vihetnek az életébe. Emiatt sajnos könnyen elcsábulnak és lángra lobbannak, ha új ismeretség jön a képbe. A Nyilasok 23 százaléka állt közel a megcsaláshoz a felmérés szerint.

Mi a helyzet a többiekkel?

Rák

Mindössze 13 százalékuk csalná meg a kedvesét. Miért? Mert a Rákok szeretik az őszinteséget és szinte könyörögnek azért, hogy tisztázhassák magukat, ha valamit véletlenül elrontottak akár a párkapcsolatban, akár az élet bármely területén.

Szűz

Hűséges, szerető, imádja a párját. Kétség nem fér hozzá, hogy ha elköteleződik, másra rá sem néz. A Szűz tökéletes partner, amit a 6 százalékos megcsalási mutató is nagyon jól példáz.

Bika

Nagyon érzéki és természetközeli jegy. Az esetek többségében nem enged a csábításnak, de persze a kivétel erősíti a szabályt. A Bikák 17 százaléka lenne képes megcsalni a társát.

Mérleg

Mindig nagyon diplomatikus és minden helyzetben jól átlátja, hogy épp kinek van igaza és mi rejlik a titokzatos szituációk mögött. Éppen ezért sosem lenne képes olyan helyzetet létrehozni, ami nem tiszta. Csak 7 százalékuk lépte át a megcsalás-küszöböt.

Skorpió

Bár a Skorpiók nagyon hűségesek, előfordul, hogy egy-egy kósza flört azért becsúszik a mindennapokba. De ne aggódj, egyiket sem gondolják komolyan, egyszerűen csak a vérükben van az ismerkedés. Nem több mint 9 százalékuk lenne képes megcsalni a párját.

Bak

Mindennél többre tartja az otthon melegét és semmi sem fontosabb számára az életben, mint a család. Bár nagyon önálló és szereti, ha minden úgy megy körülötte, ahogy elképzelte, annyira mégsem önző, hogy megcsalásba keveredjen. Csak 11 százalékuk inogna meg, ha egy harmadik fél jön a képbe.

Vízöntő

A Vízöntő jegyben születettek szeretik a harmóniát és a nyugalmat. Ha megtalálják a párjukat ragaszkodnak hozzájuk és nem keresik az újabb kihívásokat. Nem csoda, hogy mindössze 10 százalékuk mutatott hajlandóságot a megcsalásra.

Halak

A Vízöntőkhöz hasonlóan ők is nagyon hűségesek és az empátiás készségük magasan szárnyal. Sosem bántanának meg egy hozzájuk közel álló embert, így nem meglepő, hogy mindössze 12 százalékuk vetemedne arra, hogy megcsalja a párját.

Címkék: csillagjegyek ezotéria felmérés horoszkóp hűtlenség megcsalás szerelem tények

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?