Milliókat költött mások esküvőire, csak azért, hogy ott lehessen

Mi ez, ha nem totális megszállottság?

2019.07.10. 13:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Milliókat költött mások esküvőire, csak azért, hogy ott lehessen

Bár mindenki alig várja a barátai és a rokonai esküvőjét, azért az is tény, hogy a Nagy Napok jelentős kiadásokkal járnak. Ha koszorúslány vagy, ruhát kell venned, lánybúcsúra leszel hivatalos, és a nászajándék vásárlás mellett az is előfordulhat, hogy a szállást magadnak kell elintézned.

Nos, az angliai Essexben élő Jennie Thomson az elmúlt tíz évben közel harminc esküvőn, és tizennégy lánybúcsún vett részt – viszont a fent említett járulékos költségek egyáltalán nem zavarták. Összesen huszonkétezer angol fontot, azaz több mint hétmillió forintot költött el ezekre az eseményekre, méghozzá hatalmas boldogsággal. Bár így eljutott Marbellára, Párizsba és Észak-Afrikába is, Jennie-t mégsem az utazások és a kalandok motiválták.

„Körülbelül ötszáz fontot költöttem egyenként az esküvőkre és a lánybúcsúkra, ebből a tíz év alatt huszonkétezer font lett. Sokszor mondom magamnak, hogy milyen sok pénzem megy el más emberekre, de aztán eszembe jut, hogy mekkora megtiszteltetés ott lenni ezeken a különleges napokon. Én ezért csinálom.” A most harmincöt éves nő 2009-ben, vagyis huszonöt évesen kezdte a sort egy ibizai lánybúcsúval, azóta pedig járt már Amszterdamban, Dublinban, Londonban, Franciaországban pedig legalább háromszor.

„A legtöbbet 2012-ben ünnepeltem, összesen nyolc rendezvényen voltam. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen sok helyre eljutottam. És persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy ennyi megtiszteltetésben lehet részem.” – nyilatkozta a Daily Mailnek.

Jennie elmondta, hogy sokszor bántják és kérdőre vonják amiatt, amit csinál, de ő mindig úgy fogja fel a dolgot, hogy ez olyan, mintha nyaralásra vagy bulikra költene. „Szerencsés vagyok, mert megtehetem, hogy ennyit áldozzak a barátok és ismerősök Nagy Napjára, ráadásul mindennél többet ér, hogy tudom, vannak emberek, akiknek felejthetetlen élményeket adtam.”

A történet egyébként már csak azért is egyedülálló, mert egy kutatás szerint az Egyesült Királyságban a legtöbben pont a pénz miatt mondanak le egy-egy esküvői meghívást.

Forrás: Daily Mail

Címkék: esküvő pénz utazás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!