Betörtek a királynőhöz, miközben aludt

Nagyon durva, hogy ez megtörténhetett…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Betörtek a királynőhöz, miközben aludt

Egészen hihetetlenül hangzik, pedig tényleg igaz: július 10-én hajnalban betörtek Erzsébet királynőhöz. Bizony, a londoni Buckingham-palotába! A legdurvább, hogy a betolakodó egészen közel járt a királynő hálószobájához is, de szerencsére végül nem történt baj.

Az Evening Standard úgy tudja, az elkövető egy 22 éves srác volt, aki még a palota főkapuján is átmászott anélkül, hogy észrevették volna. Végül a kommandósok kapták el, és letartóztatták – de egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen büntetés vár rá. 

A Sun informátora azt mondta, a betörő a palotába szeretett volna bejutni, de szerencsére minden kapu zárva volt, így nem történt nagyobb baj. A royal család hivatalos közleményében megerősítette a történteket, és azt mondta, a királynőt is értesítették az esetről. Amúgy a srác tudhatta, hogy Erzsébet otthon volt, hisz ilyenkor felhúznak egy zászlót (amikor pedig házon kívül tartózkodik, leeresztik).

A rendőrség szóvivője azt is elárulta, hogy a betolakodó srácnál nem volt fegyver, és jelenleg a központi londoni rendőrségnél tartják fogva. A betörést egyébként nem terror-cselekményként kezelik, és nem is ez volt az első alkalom, hogy ilyen dolog történt a királyi családdal. 1982-ben egy férfi hasonló módon tört be a palotába, ám ő ügyesebb volt, mert a királynő hálószobájáig is eljutott, sőt még beszélt is a vele, aki állítólag nyugodtan fogadta, hogy egy idegen férfi bemászott az ablakán. Elég jól kezelte a helyzetet, igaz?

Címkék: betörés erzsébet királynő hihetetlen royal család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!