Cuki dolgot árult el Kulcsár Edina a kapcsolatáról

Kattints a részletekért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cuki dolgot árult el Kulcsár Edina a kapcsolatáról

Hamarosan egy éves lesz Kulcsár Edina kisfia, akiről gyakran láthatsz cukibbnál cukibb fotókat Instán, hiszen a volt szépségkirálynő szívesen megosztja követőivel, hogyan telnek a napjaik. A képekről csak úgy sugárzik, hogy mennyire imádják Medit a szülei, és ő áll az első helyen. De Edina azt is elárulta nemrég egy online hírportálnak, hogy a férjével kettesben töltött estéket is nagyon fontosnak tartja.

„Mint mindenben, ebben is meg kell találni az arany középutat. Szerencsére a nagymamák imádják Medoxot, és hetente két estét velük tölthet, aminek mindenki örül. Egy napot Csuti édesanyjánál van, egy másikat pedig a dédimnél tölt. Ők unokáznak, mi pedig kicsit kiszakadunk a hétköznapokból. Randizunk, csinosan felöltözünk, és nagyokat beszélgetünk, vacsorázunk, élvezzük, hogy kicsit kettesben lehetünk” – mesélte Edina, és azt is hozzátette, hisz abban, ha a szülők boldogok, akkor a baba is az lesz.

„Mi nagyon odafigyelünk egymásra Csutival, és Medox is ugyanezt a figyelmet kapja tőlünk. Olykor azonban időt lopunk magunknak, hogy semmi ne váljon rutinszerűvé.” Edina azt is elárulta, hogy férje az első pillanattól átérezte az apa szerep felelősségét, amiért nagyon büszke rá.

Címkék: csuti kapcsolat kulcsár edina Medi medox titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!