Durván támadják Miley Cyrust legutóbbi posztja miatt

Most épp a szüzességről fogalmazta meg a véleményét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durván támadják Miley Cyrust legutóbbi posztja miatt

Mintha már egy örökkévalóság is eltelt volna azóta, hogy Miley Cyrus kirakta Instagramra azokat a fura videókat, amiben intim közelségbe került néhány gyümölccsel. Ezzel persze a She Is Coming című lemezét promózta. És hát úgy néz ki, nem áll le a reklámmal, és most a Mother’s Daughter című videóját szeretné népszerűsíteni, ami ugye július 2-án debütált.

De a korábbi posztjaival ellentétben az újabbak nagyon nem jönnek be a követőinek. Néhány napja egy olyan képet osztott meg, amin a „tough titties” vagyis „kemény cickók” szavak láthatók. Egyben azt is kérte, hogy akik, nézegetik a posztjait „ne szórakozzanak a szabadságunkkal”. Nagyjából úgy, ahogy a dalban is énekli. Már ez sem tetszett annyira az embereknek: rászóltak, hogy senki sem veszélyezteti az ő szabadságát, és hogy ideje lenne egy kicsit körülnéznie, mi is folyik a világban.

Az ezt követő posztján viszont ennél is jobban kiakadt mindenki. Tegnap Miley kirakott néhány fotót az új klipjéből, amiből az egyiken azt olvashatod, hogy a „szüzesség egy társadalmi konstrukció”. A kommentszekció pedig felrobbant a kép alatt.

Néhányan azzal viccelődtek, hogy Miley és a rajongói nem is tudják, mit jelent ez a mondat, de tetszik nekik, mert olyan provokatív. Aztán mások azért akadtak ki, mert az énekesnő nem viselkedik követendő példaként„Miley, túl okos vagy ahhoz, hogy ekkora hülyeséget posztolj. Felelősséget kell vállalnod a mai fiatalokért, az isten szerelmére” – írta egyikük.

Az egyik hozzászóló, pedig egyenesen azzal vádolta meg az énekesnőt, hogy ezzel a kijelentéssel megszégyeníti a szüzeket. „Őszintén, nagyon nem kéne ilyeneket kiraknod. Tiszteletben kéne tartanod az emberek döntéseit és a tényt, hogy nagyon fiatalok is hallgatnak. Egyáltalán nincs rendben azért cikizni valakit, mert még szűz vagy ilyesmi” – fejtette ki a véleményét.

Nagyon sokan pedig azt is hozzátették, hogy a szüzesség tényleg létezik, nem kitaláció, de az emberek hagy csináljanak a testükkel azt, amit akarnak, anélkül, hogy bárki is ítélkezne felettük.

Szerinted jogosan akadtak ki a netezők?

Címkék: Instagram kiakadt a net miley cyrus mother's daughter promo she is coming szüzesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!