Megdöbbentő őszinteséggel beszélt alkoholizmusáról Ariana Grande

Nehéz éveken van túl az énekesnő…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megdöbbentő őszinteséggel beszélt alkoholizmusáról Ariana Grande

Ha követed Ariana Grande életét, akkor biztosan tudod, hogy az utóbbi pár évben óriási traumák érték őt. 2017-ben terrortámadás érte a manchesteri koncertét, ahol több rajongója is az életét vesztette, ezt pedig a mai napig nem tudta feldolgozni. „Ez nem az én traumám, hanem azoké a családoké, akik elvesztettek valakit. Annyi mindent meg szeretnék osztani, ami talán segíthetne az embereknek, de úgy érzem, még én sem dolgoztam fel, és talán sosem fogom” – árulta el egy interjújában.

Egy évvel később pedig elhunyt ex barátja, Mac Miller, ami nagyon megviselte Arit, főleg azért, mert sokan őt okolták a haláláért. Voltak, akik úgy gondolták, hogy az énekesnő cserbenhagyta őt, és nem segített neki a nehéz időszakban.

Aztán egy ideig úgy tűnt, hogy Pete Davidson oldalán megtalálta a boldogságot, de végül annak a kapcsolatnak is csúnya vége lett. Ari a Vogue-nak adott interjújában (tudod, ez az a lap, aminek a címlapja miatt sokan támadják őt) nemrég elárulta, hogy ezután elég sötét időszak következett az életében.

„Ha teljesen őszinte akarok lenni, nem emlékszem azokra a hónapokra az életemből, mert (a) nagyon részeg és (b) nagyon szomorú voltam. Nem igazán emlékszem, hogy kezdődött, és arra sem, hogy ért véget, vagy arra, hogyan készült el 10 dalom” – vallotta be Ari. Az énekesnő azt is elmesélte, hogy ez volt az az időszak, amikor rájött, hogy meg kell tanulnia egyedül lenni, hiszen előtte folyamatosan kapcsolatban élt, mindig volt mellette valaki. „Ez volt az az ijesztő ’woow, most akkor szembe kell nézned mindezzel’ pillanat. Nem volt több elterelés. Fel kell gyógyulni ezekből.”

Az biztos, hogy súlyos traumákat kell feldolgoznia, de nagyon szurkolunk, hogy minél előbb sikerüljön neki!

Címkék: alkoholproblémák Ariana Grande megdöbbentő vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!