Ő 2019 legjobban fizetett sztárja

Te kire tippelsz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ő 2019 legjobban fizetett sztárja

A Forbes magazin évről évre kiadja a legjobban kereső hírességek listáját, akiket az előző évi bevételük alapján rangsorol. Most azonban egy olyan sorrendet tett közzé, amit a sztárok idei évi vagyona alapján állított fel. Most tuti azt gondolod, hogy az első helyen Kylie Jenner áll, hiszen nemrég kiderült, hogy ő a legfiatalabb milliárdos, aki önerőből szerezte vagyonát. Akkor most meg fogsz lepődni!

A méregdrága autókollekcióval rendelkező sztárcsajt ugyanis Taylor Swift előzte be 185 millió dollárral, ami kb. 53,5 milliárd forintnak felel meg. És ami a legdurvább az egészben, hogy az énekesnő még ki sem adta a legújabb albumát, ami azt jelenti, hogy az ezzel járó világkörüli turné is hátravan. Mellesleg arról sem tudunk, hogy bármi mással foglalkozna a zenélés mellett, amiből ekkora bevételt szerzett.

Természetesen Kylie Jennernek sem kell visszavonulót fújnia, hiszen 170 millió dolláros, azaz 49 milliárd forintos vagyonával ő áll a második helyen. Egy ekkora összeggel versenyezni hatalmas dolog, főleg, hogy Taylor a korábbi ellenségét, Kim Kardashiant is felülmúlta, Queen B-ről nem is beszélve.

Nézd csak, így alakult idén a lista:

1. Taylor Swift (185 millió dollár)

2. Kylie Jenner (170 millió dollár)

3. Kanye West (150 millió dollár)

4. Lionel Messi (127 millió dollár)

5. Ed Sheeran (110 millió dollár)

6. Cristiano Ronaldo (109 millió dollár)

7. Neymar (105 millió dollár)

8. The Eagles (100 millió dollár)

9. Dr. Phil McGraw (95 millió dollár)

10. Canelo Alvarez (94 millió dollár)

Te is meglepődtél rajta?

Címkék: forbes külföldi sztárok kylie jenner legjobb kereső legjobban fizetett lista pénz rangsor sztár sztárhírek sztárok taylor swift vagyon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!