Brad Pitt végre bevallotta, mit érez exfelesége iránt

Felkészültél?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt végre bevallotta, mit érez exfelesége iránt

Bár csupán 5 évig tartott Brad Pitt és Jennifer Aniston házassága, és még 2005-ben véget ért (igen, jól számoltad, ez bizony 14 éve volt), a mai napig ők Hollywood egyik legkedveltebb (ex)párja. Az azóta eltelt években mindketten túlestek még egy váláson, Brad szakított Angelina Jolie-val, és Jen sem találta meg az igazit Justin Theroux személyében.

Szóval biztosan nem lepett meg téged sem, hogy miután mindketten újra szinglik lettek, a fanok elkezdtek abban reménykedni, hogy kedvenceik újra egymásra találnak. Ráadásul amióta Brad év elején meg is jelent Jen 50. születésnapján, már tényleg mindenki a Branniferért szurkol!

Hivatalosan egyik sztár sem kommentelte még az eseményeket, azonban az US Weekly forrásai szerint tényleg annyira szoros maradt a kapcsolatuk, hogy Brad először Jent hívta fel, mikor véget ért a házassága Angie-vel. Pedig állítólag ők éppen a gyermekei anyja miatt szakítottak… Mindenesetre a bennfentesek azt mesélik, hogy a színész Jenniferhez fordult segítségért, mert sokat küzdött a stresszel a házassága felbomlása után. Ez állítólag arra is lehetőséget adott nekik, hogy kicsit feleleveníthessék a régi szép időket…

„Jen egy hihetetlenül jólelkű, szerető és vicces nő, aki a barátom maradt. Ez egy olyan kapcsolat, amit nagy becsben őrzök” – mondta ex feleségéről. De vajon átfordul-e a barátság szerelemmé?

Címkék: angelina jolie barátság Brad Pitt házasság jennifer aniston vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!