2019.07.12.@ 06.07

Ez most az Insta legmenőbb helye, pedig életveszélyes

Egy gyönyörű tóról van szó, de fürdeni nem lehet benne…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez most az Insta legmenőbb helye, pedig életveszélyes

Az Instagramon pillanatok alatt felkapnak egy-egy helyszínt, manikűrt, frizkót vagy pózt, ami aztán futótűzként terjed el a felhasználók között. Ezekből a menőségekből most a legújabb egy olyan tó Szibériában, ahova csak azért utaznak az emberek, hogy lőjjenek előtte egy tökéletes Insta-fotót – fürdeni ugyanis tilos benne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌴Новосибирские Мальдивы 😎🌴 (@maldives_nsk) on Jul 3, 2019 at 9:04pm PDT

A „Szibéria Maldív-szigetének” nevezett tó nem véletlenül vonzza a turistákat, hiszen gyönyörű a színe, viszont rengeteg odalátogatónak fogalma sincs arról, hogy valójában mérgező. A nem messze található energiaipari vállalat már figyelmeztette az Insta-felhasználókat, hogy ne ússzanak a türkizkék vízben, mert káros fémoxidokkal töltött hamuból áll a tó feneke. A cég elmondta, hogy inni szigorúan tilos a vízből, de már a bőrrel való érintkezése is allergiás reakciót válthat ki. A hamu egyébként a széndioxid égetéséből származik, ami a közeli hőerőműben keletkezik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌴Новосибирские Мальдивы 😎🌴 (@maldives_nsk) on Jul 4, 2019 at 12:28am PDT

De nem csak az összetétele miatt veszélyes a tóban úszni, hanem azért is, mert nagyon könnyű beleragadni a hamuba, amiből segítség nélkül gyakorlatilag ki sem lehet jönni. Sajnos a figyelmeztetések még több kíváncsi embert vonzottak a tóhoz, sőt már egy külön Insta-oldala is van, ami gyűjti az ott készült szebbnél-szebb fotókat. Persze lenyűgöző színe van, de azért az egészség fontosabb egy jól sikerült Insta-fotónál. Te mit gondolsz?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌴Новосибирские Мальдивы 😎🌴 (@maldives_nsk) on Jul 10, 2019 at 5:49am PDT

Címkék: divat életveszélyes fotó gyönyörű hamu Instagram kék színes trend türkiz veszélyes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség