Vadiúj jelenet jött ki Az oroszlánkirályból, a fanok utálják

Szerinted is olyan szörnyű?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vadiúj jelenet jött ki Az oroszlánkirályból, a fanok utálják

Te is alig várod, hogy végre megnézhesd, mit hozott ki a Disney az egyik kedvenc meséd élőszereplős feldolgozásából? Bár Az oroszlánkirály itthoni premierje még majdnem egy hét múlva lesz, de már nem kell többet várnod arra, hogy akcióban lásd Szimbáékat!

Képzeld, Donald Glover, aki a kedvenc oroszlánod hangját adja nemrég Jimmy Kimmelnél járt. A talk show nézőinek pedig vitt egy meglepi jelenetet, amiben az ikonikus Hakuna Matatát énekli Szimba, Timon és Pumbaa. 6:41-től tudod te is csekkolni!

Neked hogy tetszik? Mert ha szerinted tök jó, akkor eléggé a kisebbséghez tartozol sajnos. Az eredeti rajzfilm rajongói ugyanis teljesen felháborodtak a jelenet láttán! A netezők szerint az új Hakuna Matata egyszerűen elvesztette a báját és nagyon béna lett a szuperrrealisztikus animáció miatt.

„Annyira ellentétesek az érzéseim. Egyrészt nagyon király Donald Glover hangján hallani a Hakuna Matatát. Másrészt nézem ezt a hiperrealisztikus oroszlánt, ami a legnyugtalanítóbb és kellemetlenebb dolog, és egyáltalán nem tetszik.”

„Az én feldolgozásom az új Oroszlánkirályban látott Hakuna Matatáról. Megpróbáltam megragadni az energiáját és a kifejezőerejét az új változatnak.”

„Hogyan veszed ki a bájt a Hakuna Matatából? HOGYAN?”

„Most nézzétek meg az oroszlán arcát. Mégis honnan tudnám, hogy érzi-e a hakuna matatát vagy sem?!”

„Képzeld azt, hogy elképesztően sok munkát fektetsz, hogy felvegyenek a Disneyhez animátorként, és a feladat, amit kapsz az az, hogy »szívd ki az összes életet a Hakuna Matatátából.«”

„Wow, konkrétan  sikerült valahogy unalmassá tenniük a Hakuna Matatát. Gratulálok.”

„Ezzel úgy tűnik, beigazolódtak a félelmeim. Egyszerűen nincs személyiségük. Miközben ilyen fotórealisztikus feldolgozást csináltak, elfelejtették, mitől volt olyan különleges az eredeti rajzfilm.”

„A Hakuna Matata azt jelenti, semmi gond. De én érzem, hogy lesz gond, most, hogy megnéztem ezt a klipet. LOL”

Egyetértesz a netezőkkel?

Címkék: az oroszlánkirály disney donald glover élőszereplős feldolgozás hakuna matata jimmy kimmel show kiakadt a net pumbaa remake szimba timon új jelenet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!