A legjobb filmek szombat estére

Tegnap az EFOTT-on buliztál, ma este pedig jöhet a tévé előtti pihizés? Mutatjuk, hova kapcsolj, hogy szuperül szórakozz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legjobb filmek szombat estére

Szemfényvesztők 2 (RTL Klub, 20:55)

A sztori ott folytatódik, ahol az első részben abbamaradt. A négy lovas és a nyomozó ismét feladják a leckét a közönségnek és feszegetik az illúziókeltés határait. Egy éve lóvá tették az FBI-t, most pedig egy új előadást mutatnak be abban reménykedve, hogy felfedik egy számítógépes guru törvénytelen tetteit. Az illuzionisták minden eddiginél veszélyesebb trükkre vállalkoznak.

A hihetetlen család (Paramount Channel, 21:00)

Ha imádod a szuperhős-sztorikat, akkor ezt az animációs filmet is látnod kell! Mr. Irdatlan csaknem tömegszerencsétlenséget okozott egy rajongója miatt, ezért a kormány megtiltotta a szuperhősök ténykedését a városban. Így a főszereplő ezek után Bob Parr néven egy kertvárosban telepszik le, ahol a szintén szuperképességekkel rendelkező feleségével és gyerekeivel él együtt. Teljesen átlagos életet élnek mindaddig, amíg egy titokzatos megbízó jelentkezik Bobnál…

Magic Mike (Moziverzum, 21:00)

Főszerepben Channing Tatum (Mike), aki a filmben az amerikai álmot kergetni, ami azt jelenti, hogy reggeltől estig dolgozik. Éjszakánként egy revü műsor fő attrakciójaként vetkőzik le, ahol persze sorra csavarja el a csajok fejét. Minél több csajnak tetszik meg, annál többet kaszál vele a hely is, aminek a főnök csak örül. Mike szárnyai alá vesz egy 19 éves fiút, akit bevezet a csajozás, bulizás és a pénzkeresés világába. Hogy mi történik ezután a srácokkal? A filmből kiderül!

Amerikai rémálom (Viasat6, 21:00)

Talán annyit is elég lenne mondani a filmről, hogy Rob Schneider is feltűnik benne, hiszen ez garantálja a nevetést. A sztori egyébként elég egyszerű, de szörnyen szórakoztató: Johnny sikeresen hajta az amerikai álmot mindaddig, míg legénybúcsút nem szervez a legjobb barátjának. A tervei ugyanis csődöt mondanak, mielőtt az őrült éjszaka véget érne – a rossztettek elnyerik büntetésüket.

Csak a testeden át! (RTL II, 23:00)

Henry borzasztó tragédiát él át: menyasszonya, Kate az esküvőjük napján halálos balesetet szenved. Henry pszichológushoz fordul, aki sajátos módszerrel dolgozik: a szerelem erejével igyekszik meggyógyítani a férfit. A szakember és Henry azonnal egymásba szeretnek, de van egy kis bökkenő: Kate szelleme nem igazán örül a dolognak, és mindent elkövet annak érdekében, hogy szétválassza a két félt.

Címkék: film filmajánló filmek a tévében filmek szombat estére legjobb filmek legjobb filmek ma este mozi szombat este tévé tévéajánló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!