Beszóltak a tetoválásai miatt, zseniális reagált ez a nő

A férje osztotta meg a sztorit a netezőkkel.

2019.07.13. 04:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beszóltak a tetoválásai miatt, zseniális reagált ez a nő

A huszonéves Katie Brian éppen egy bevásárlóközpontban intézte a heti nagybevásárlást, amikor egy idősebb nő segítséget kért tőle. Mivel a közelben nem talált egyetlen ottdolgozót sem, őt szólította meg, hogy vegye le neki a hűtő legmagasabb polcáról az egyik terméket. Katie persze segített neki, amit a hölgy egészen meglepő reakcióval „hálált meg”.

Konkrétan beszólt neki, hogy a ruha alól kilátszó tetkói az egész üzletet rossz színben tüntetik fel. Az első döbbenet után Katie zseniálisan bosszulta meg a goromba beszólást. A sztorit és a csattanót a férje, Matt Brian osztotta meg a Twitteren, úgy ahogy azt a felesége megírta neki üziben.

„Szóval odajött egy idősebb hölgy, hogy vegyem már le neki az oldalast a legfelső polcról, mivel a személyzetből senkit nem talált a közelben. Erre mondtam, hogy persze, segítek. Odaadtam neki és láttam, hogy mondani akar valamit. Azt hittem, meg fogja köszönni. Erre azt mondta nekem, a kilátszó tetkóimmal az egész boltot lehúzom. Úgyhogy kivettem a kocsijából az oldalast és szépen visszatettem a felső polcra.”

Matt-nek annyira tetszett a felesége bosszúja, hogy úgy érezte, ezt meg kell osztania a világgal. A posztja mellé ezt írta:

„A feleségem szuper bosszút állt a Waitrose-ban. Menj a fenébe, Doris, amiért utálod a tetovált fiatalokat!”

Te mit gondolsz az esetről? Jogos volt Katie felháborodása?

Címkék: beszólás ciki kellemetlen nagyi néni öreg sztori tetkó tetoválás visszavágott

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!