Kiderült az igazság Meghan és Katalin kapcsolatáról

Vége a találgatásoknak…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült az igazság Meghan és Katalin kapcsolatáról

Meghan és Katalin, valamint Pippa tegnap a Wimbledonon jártak, ahol együtt szurkoltak a nézőtéren. Korábban felröppent a pletyka, hogy Vilmos és Harry összevesztek, egyrészt azon, hogy Vilmos szerint Harry nagyon gyorsan beleugrott a házasságba, másrészt pedig azon, hogy a hercegi pár túlkapja az Archival való titkolózást. Emiatt sokan azt gondolták, hogy a két feleség sem jön ki jól egymással, de a tegnapi eseményen erre rácáfoltak.

Az amerikai Cosmopolitan felkeresett egy testbeszéd szakértőt is, hogy kiderítse, milyenMeghan és Katalin valódi viszonya egymással. Blanca Cobb elmondta, hogy „a látottak alapján nincs jele annak, hogy rossz kapcsolat lenne közöttük.” Sőt, a szakértő szerint a két hercegné nagyon is jól érezte magát egymás társaságában.

Fotó: Profimedia – Red Dot

„Ezen a képen Katalin egyik vállát lejjebb ereszti, hogy közelebb férjen Meghanhez, ami egyértelmű jele annak, hogy érdeklődik a másik mondandója iránt. Mindkettejük mosolya őszinte, hiszen megjelennek a szem körüli ráncok” – magyarázza a szakértő.

Fotó: Profimedia – Red Dot

„Ami pedig ezen a képen érdekes, az az, hogy Meghan feje kissé jobbra fordul, míg Kataliné kissé balra. Ha pedig valamilyen irányba fordulsz, az azt jelenti, hogy azt a valamit kedveled” – teszi hozzá Blanca, aki megjegyzi, hogy ez tudatalatti cselekedet, így ha ilyesmi történik, az teljesen őszinte és arról árulkodik, hogy élvezik egymás társaságát.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez a harmadik kép pedig azt mutatja, hogy Meghan és Katalin nagyon jól kijönnek egymással: „Újra egymás felé hajolnak, közben pedig őszintén mosolyognak. Nem látok semmilyen feszültséget közöttük, a kezeik és az ujjaik is lazák, egyáltalán nincs köztük rossz viszony” – meséli Blanca.

Címkék: barátság feszültség jó kapcsolat jó viszony kapcsolat Katalin hercegné meghan és katalin meghan hercegné vilmos és harry viszony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?