Elképesztő összegért kelt el Diana hercegnő pulcsija

Ráadásul arról a darabról van szó, amit a kondizáshoz viselt…

2019.07.15. 11:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel még, amikor a neten a királyi család aláírásait árulták? Érdekes, de biztonsági okok miatt szuper titkos a kézírásuk. Így nagyon ritka, ha valaki rendelkezik 1-1 szignóval. Ezek után persze gondolhatod, hogy egy eredeti aláírás méregdrágán kel el az aukciókon.

Most nem egy autogram talált új gazdára, hanem Diana hercegnő régi edzős pulcsija kelt el több, mint 53,532 dollárért, azaz nagyjából 15 millió forintért. Erről a darabról van szó:

Fotó: Profimedia – Red Dot

A People magazin értesülései szerint a hercegnő a személyi edzőjének, Jenni Rivettnek ajándékozta a felsőt, aki most úgy döntött, hogy aukcióra bocsátja azt. Ezzel a leírással hirdette meg a különleges ruhadarabot: „Ezt a pulcsit Sit Richard Branson adta Dianának, ami a legtöbbet viselt darabjává vált. Úgy érezte, hogy sokkal fontosabb problémákra kell fókuszálni a világban, mint hogy miben megy edzeni, így eldöntötte, hogy minden alkalomra a híres Virgin pulcsit veszi fel!

Jenni azt is megosztotta, hogy Diana azért vette fel minden edzés alkalmával ezt a pulcsit, mert a lesifotósok a terem előtt vártak rá és így minden egyes „edzés utáni képe” teljesen egyforma lett. Az edző azt a titkot is elárulta, hogy a pulcsi azóta egyszer sem lett kimosva

Fotó: Us Getty Images

Címkék: brit család Diana hercegnő királyi kondi pulcsi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!