Élő Ken mindenkit átvert?

A rajongói már nem tudják, mit gondoljanak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Élő Ken mindenkit átvert?

Rodrigo Alves, vagyis Élő Ken az elmúlt években igazi világsztárrá nőtte ki magát, amit annak köszönhet, hogy eddig legalább 70 plasztikai műtéten esett át, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie pasija. Pár napja azonban nagyon meglepte a rajongóit, bejelentette ugyanis, hogy nem szeretne ezentúl a babára hasonlítani, ezért eladja színes és különleges ruháinak egy részét, összesen 6 millió Ft értékben. Akkor azt nyilatkozta, az utóbbi időben nagyon elege volt, úgy érezte nem lehet önmaga. Szőkítenie kellett a haját, nem lehetett lenövése, és nem is hízhatott meg egy kicsit sem.

Most élvezi, hogy a haja hosszabb, hogy fekete lenövése van, és hogy felszaladt rá pár kiló plusz, amit a finom ételeknek köszönhet. Élvezi az életét és egyáltalán nem bánja, hogy sok régi szokásával felhagyott.

„Nagyon sajnálom, ha vannak olyanok, akiknek ezzel csalódást okozok, de ember vagyok és szeretnék boldogan élni, mint bárki más!” – mondta a Daily Mail-nek.

Mindennek eléggé ellentmond, hogy a hét elején Beverly Hills-ben elképesztően feltűnő szerkóban (extra mintás Versace felső plusz szűk nadrág) lépett az utcára, a haját belőtte és éppen egy szépségszalonba igyekezett, ahol VIP kezelésben részesítették.

Profimedia – Red Dot

Vajon ez azt jelenti, hogy mégsem talált rá önmagára? Hamarosan a plasztikai sebészt is megint felkeresi?

Címkék: átverés Barbie élő ken fogadalom ken baba plasztika ruhái

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!