Hatalmas titok derült ki Vasemberről

Az utolsó mondatával kapcsolatos… Zsepiket elő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmas titok derült ki Vasemberről

Ugye már te is megnézted a Bosszúállók: Végjátékot? Reméljük, igen, mivel a film legnagyobb spoileréről lesz szó. Ebből pedig valószínűleg kitaláltad, hogy Vasember haláláról hoztunk neked új, irtó megható infókat.

Tudod, az utolsó Bosszúállók-filmben Tony Stark összeállt a többiekkel, hogy végleg legyőzze Thanost, viszont sajnos el kellett búcsúznunk tőle. A legmegrázóbb jelenet volt, amikor csettintett a kesztyűvel, miközben azt mondja: „és én vagyok Vasember.” Igazi Marvel rajongóként biztosan téged is nagyon megérinthetett a dolog, mivel ez egy igazi keretes szerkezetet adott Robert Downey Jr. karakterének, hiszen ezzel a mondattal fejeződött be 10 éve a legelső Vasember film is.

via GIPHY

Viszont most kiderült, hogy nemcsak Tony tett meg egy teljes kört ez alatt az évtized alatt, hanem maga Robert is. A Végjáték rendezői, Joe és Anthony Russo a hétvégén megrendezett Comic-Conon árulták el ezzel kapcsolatban a titkot.

A Russo-tesók először is azzal kezdték, hogy ha bármelyik forgatási napot újraélhetnének, a szexi színész utolsó napja lenne. Ekkor vették fel ugyanis Vasember önfeláldozó hőstettét.

„Nagyon érzelmes volt, nemcsak azért, mert annyira költői utolsó mondata volt Robertnek, hanem mert ez volt a legutolsó napja is. Ráadásul abban a stúdióban vettük fel, ami pont amellett van, ahol a legelső próbafelvétel készült Robertről a Vasemberhez 12 évvel korábban” – mesélte Joe a megható részleteket. Anthony pedig hozzátette, hogy „egy kicsit nagyobb keretet kapott így az egész, mint terveztük, de ez tökéletes lezárása volt Robert örökségének a Marvelnél.”

És ha ez még nem lenne elég, Joe és Anthony korábban már azt is elárulták, hogy azt a bizonyos sort az utolsó pillanatban tették hozzá a jelenethez. Csak ezt most a Vasember végével ellentétben nem Robert improvizálta, hanem képzeld, a film vágója, Jeff Ford.

„Eredetileg Tony nem mondott volna semmit a csettintés előtt, de egyszerűen így nem állt össze. Ez egy olyan karakter, akinek egész életében, minden pillanatra volt valami frappáns beszólása. De nem jutott eszünkbe semmi odaillő, pedig már a vágószobában voltunk. Ekkor Jeff felvetette, hogy miért nem zárjuk be a kört azzal, hogy Tony úgy válaszol Thanosnak, hogy »Én vagyok Vasember«? Mi pedig imádtuk az ötletet, és másnap leforgattuk az egészet!”

Címkék: bosszúállók bosszúállók végjáték comic con joe és anthony russo marvel megható robert downey jr vasember

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!