Jelentkezz te is a Maybelline – Cosmopolitan bloggeriskolába!

A Cosmopolitan magazin és a Maybelline New York sminkmárka ismét meghirdeti bloggeriskoláját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jelentkezz te is a Maybelline – Cosmopolitan bloggeriskolába!

Kezdő blogger vagy youtuber vagy, szívesen tanulnál a legmenőbb előadóktól, hogy még profibb legyél? Jelentkezz a Maybelline New York sminkmárka és a Cosmopolitan magazin bloggeriskolájába, ahol augusztus 31 – szeptember 1-jén 2 napos workshopon tanulhatsz a legprofibb szakemberektől. A cél, hogy megismerkedj a legfrissebb Instagram és YouTube trendekkel, elsajátítsd a fotózáshoz és videókészítéshez szükséges alapokat, és képbe kerülj az aktuális sminktrendekkel.

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj augusztus 25-ig egy 10 mondatos motivációs levelet az Orsolya.CZEGENY@loreal.com címre arról, hogy miért szeretnél részt venni a programban, és mik a terveid bloggerként. A résztvevőket a pályázatok elbírálása után, augusztus 30-ig értesítjük.

Értékes ajándékok is várnak rád!

A résztvevők egy feltöltött Maybelline sminkes bőröndöt kapnak ajándékba, hogy a kurzuson tanult sminktechnikákat Maybelline termékekkel tudják kivitelezni. Ha teljesítetted a 2 napos kurzust, a képzésen tanultak alapján 3 Youtube videót kell készítened és megosztanod a saját felületeiden. A legjobb videókat a Maybelline és a Cosmopolitan Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján is megosztjuk. Ha pedig a szakmai zsűri téged talál a bloggeriskola legsikeresebb hallgatójának, személyesen is bemutatkozhatszt egy 1 oldalas interjúban a Cosmopolitan magazinban!

Címkék: blogger iskola blogger school cosmopolitan jelentkezz Maybelline maybelline new york sminkiskola

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!