Katalin gyerekei 2 hónapig nem találkozhattak Archie-val

Vajon mi volt ennek az oka?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin gyerekei 2 hónapig nem találkozhattak Archie-val

Meghan hercegné május elején adott életet első gyermekének, Archie Harrisonnak, akit csak napokkal később mutattak be a világnak és a családtagoknak. Ekkor azonban György herceg, Charlotte hercegnő és a kis Lajos herceg nem volt jelen, ők csak sokkal később, azon a bizonyos lovaspóló mérkőzésen mutatkozhattak be pici unokatesójuknak.

„Érdekes volt az a pólómérkőzés, hiszen Charlotte és György először találkozhatott Archie-val. Két hónapig nem láthatták a babát, szóval jó volt nézni az eseményről készült képeket” – árulta el egy brit lapnak a royal szakértő, Emily Andrews.

Azt nem igazán lehet tudni, mi volt ennek az oka, sokan azt gondolják, Meghan és Katalin rossz kapcsolata miatt nem találkoztak. Ez azonban valószínűleg nem igaz, hiszen Vilmos és felesége 8 nappal a baba születése után elutazott Frogmore Cottage-ba, hogy megnézzék Archie-t.

Nemrég pedig Kate és Meghan együtt ültek a wimbledoni lelátón egy teniszmérkőzés alatt, akkor úgy tűnt, nagyon is jól megértik egymást. Legalábbis erre utalt a testbeszédük. Ugyanakkor egy kicsit furcsa volt, hogy Katalin hercegné nem a húga, Pippa mellé ült, aki szintén ott volt akkor. Lehet, hogy csak egy PR fogásról volt szó, hogy eltussolják a hercegnék konfliktusát?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!