Leonardo DiCaprio hamarosan megnősül?

Pedig nem hittük, hogy ez valaha is megtörténik…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Leonardo DiCaprio hamarosan megnősül?

Azt biztosan hallottad már, hogy Leonardo DiCaprio odavan a modellekért, hiszen több barátnője is volt a kifutókról az elmúlt években. A Gisele Bündchennel való kapcsolata tartott a legtovább, akivel 1999 és 2015 között, hat évig voltak együtt. Ezután a színésznek megszámlálhatatlanul sok csaja volt, de egyik sem fordult túl komolyra. Aztán minden megváltozott, amikor találkozott Camila Morronéval, aki már 2018 januárja óta Leo barátnője. Pedig a modellcsaj 23 évvel fiatalabb a közel 45 éves színésznél.

Profimedia – Red Dot

Kapcsolatukat annyira komolyan gondolják, hogy már mindketten találkoztak egymás szüleivel, és gyakorlatilag minden szabadidejüket együtt töltik. Az Us Weekly egy forrására hivatkozva azt írja, hogy már fel is merült a párban a házasság gondolata, vagyis nagyon úgy néz ki, hogy az örök agglegénynek hitt Leo hamarosan oltár elé vezeti szerelmét. Mondjuk nem lehetetlen a dolog, hisz sokan George Clooney-ról is azt hitték, hogy soha nem házasodik meg, aztán végül ő is megtalálta az igazit, mostanra pedig már családapa.

Leo állítólag még soha senkit nem szeretett ennyire, épp ezért senki ne csodálkozzon, ha hónapokon belül megvillan egy hatalmas gyűrű Camila ujján – annak ellenére, hogy hivatalosan még azt sem ismerték el, hogy együtt vannak, és egyikőjük sem beszélt arról semmilyen interjúban, hogy járnának…

Címkék: camila morrone eljegyzés kapcsolat leonardo dicaprio szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!