5 film, amit ne hagyj ki péntek este

Áthívtad a csajokat egy moziestre? Akkor mutatjuk, hova kapcsolj a tévében, hogy jól szórakozzatok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 film, amit ne hagyj ki péntek este

Könnyű nőcske (Filmcafe, 21:00)

A vígjáték főszereplője Emma Stone (Olive), aki egy hétköznapi középiskolás lányt alakít. A csaj nem tűnik ki a többiek közül és a fiúkkal is hadilábon áll. Egy véletlen pletyka miatt viszont a legismertebb lány lesz a suliban: azt kezdik róla terjeszteni, hogy szexuális szolgáltatásokat nyújt azoknak a pasiknak, akiknek nem jutott barátnő. Persze az egész sztori kamu, de Olive belemegy a játéba…

Az új fiú (AMC, 21:00)

Egy újabb gimis sztori, amiben Dizzy egy balfék, aki naponta kínos szitukat él át. A börtönben ülő Luther azonban segít neki: új stílust alakít ki Dizzynek, aki beiratkozik egy új suliba. Persze az új helyen a lúzerből lesz a legmenőbb diák, ahol a csajok kedvencévé is válik. Egy meccsen viszont felismerik a régi osztálytársai, és Dizzynek mindent be kell vallania.

Átejtve (Cinemax, 22:05)

2018 egyik legviccesebb filmje, amiben Leonardo és Kate izgalmas történetét ismerhetjük meg. Leo egy gazdag és beképzelt playboy, aki felveszi a gyerekeit egyedül nevelő Kate-et luxusjachtjának takarítására. Szinte azonnal kirúgja a nőt és még fizetni sem akar neki. Egy véletlen baleset miatt Leonardo elveszti az eszméletét és Oregon partjainál tér magához. Kate felbukkan a kórházban, ahol a pasit kezelik, és úgy gondolja, elégtételt vehet rajta, ha elhiteti vele, hogy ő a férje. Leo ezért hazamegy Kate-tel és dolgozni kezd. A milliárdos rokonok viszon bármikor felbukkanhatnak…

Szerelmem a szomszédom (Filmbox Family, 22:25)

Mark és Theresa egymásba szeretnek, de a két édesanya mindig is a legnagyobb ellenségek voltak. Ezért a pár alig meri bevallani nekik, hogy eljegyezték egymást. Bridget és Betsy elkezdik szervezni az esküvőt, és szinte átveszik az irányítást a fiatalok fölött. Vajon Mark és Theresa kapcsolata kiállja a próbát?

Johnny English újratöltve (SuperTV2, 23:25)

A készülő politikai merényletről tudomást szerez a brit titkosszolgálat, akik tudják, hogy már csak Johnny English segíthet. Miután az ügynök visszatér Ázsiából, a legújabb szuperkütyükkel kezdi meg a bevetést, hogy leleplezze az összeesküvést. Csupán pár napja marad, hogy megakadályozza a merényletet. Hogy sikerül-e neki, a filmből kiderül!

Címkék: film filmajánló mozi moziajánló programajánló tévé tévéajánló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!