Ezért ellenezte Harry házasságát Fülöp herceg

Nem konkrétan Meghannal volt problémája, hanem a hercegné korábbi szakmájával.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért ellenezte Harry házasságát Fülöp herceg

A pletykák szerint Erzsébet királynő férje, vagyis Harry nagyapja, Fülöp herceg ellenezte, hogy a herceg elvegye feleségül Meghant. Fülöpnek nem konkrétan Meg személyével volt problémája, hanem inkább a korábbi szakmájával: hogy színésznő volt. A Bors szerint a 98 éves herceg állítólag azt mondta Harry-nek: Randizhatsz dívákkal, de ne vedd feleségül egyiket sem! 

Mindezt Fülöp a saját élményeire hivatkozva mondhatta Harry-nek, ő ugyanis a házassága előtt több színésznővel is kavart, sőt állítólag még azután is folytatódtak kapcsolatai, hogy feleségül vette Erzsébetet.

Az egyik leghíresebb színésznő Pat Kirkwood volt, akivel Fülöp állítólag összejött. Elvileg akkor kezdtek találkozgatni, amikor Erzsébet terhes volt Károly herceggel. Fülöp akkoriban rendszeresen szórakozott a lonodni Soho negyedben, és itt találkozgatott a színésznővel, aki többször is cáfolta a pletykákat, miszerint együtt van a herceggel. Sőt, volt egy másik színésznő, Merle Oberon és egy énekesnő, Héléne Codet is, akivel többször is hírbe hozták a herceget.

De az is lehet, hogy Fülöp valójában azért féltette Harry-t, mert a családba korábban már beházasodott egy amerikai színésznő és az a sztori nem végződött jól. Erzsébet apja csak azután lett király, hogy annak bátyja, Eduárd lemondott a trónról. Ez pedig azért történt, hogy feleségül vehesse Wallis Simpson amerikai színésznőt.

Persze ott van jó példának Meghan hercegné elődjei közt Gracy Kelly is, aki szintén színésznőként kezdte karrierjét, majd megismerkedett a cannes-i filmfesztiválon III. Rainier monacói herceggel, akihez nem sokkal később feleségül is ment. Harry végül nem fogadta meg Fülöp tanácsát és feleségül vette Meghant. Remélhetőleg egy újabb pozitív példát állítanak ezzel fel.

Címkék: erzsébet királynő fülöp herceg harry herceg meghan hercegné negatív példa szerelem színésznők

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!