Ezért hord mostanában mindig feketét Meghan hercegné

Kiderült, miért mondott le a színes rucikról Harry herceg felesége.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért hord mostanában mindig feketét Meghan hercegné

Biztosan észrevetted már, hogy Katalin hercegnével ellentétben Meghan hercegné nem igazán hord színes vagy mintás ruhákat, ha nyilvános eseményen van jelenése, szinte mindig feketébe burkolózik. Ez furcsának tűnhet, hiszen a volt színésznő fiatal, szép, friss házas és nemrég lett anyuka, tehát minden oka meg lenne rá, hogy boldogságát élénk színű szettekkel üzenje meg a világnak. Ő azonban kitart a gyászos hangulatú, de elegáns fekete mellett

Amikor Archie születése után először hagyta el luxusotthona falait férjével, Harry herceggel, akkor is ezt választotta, nemrég pedig Az oroszlánkirály premierjére vett fel egy újabb extra sötét darabot.

Egy royal szakértő, Richard Fitzwilliams szerint ennek nagyon egyszerű és nyomós oka van: Meghan hercegné azt szeretné, ha az emberek az adott jótékonysági eseményre vagy más fontos személyekre figyelnének helyette ilyen alkalmakkor.

„Briliáns, ahogy a feketét viseli! A fekete ruha viselésének két fontos előnye van, az egyik, hogy így nagyobb teret kap a jótékony cél, amiért az adott eseményt tartják, másrészt többen figyelnek azokra a személyekre, akik ilyenkor igyekeznek eljuttatni az emberekhez a megfelelő üzeneteket a jó ügyről. Így sokkal biztonságosabb Meghan számára, hiszen nem a ruhája kerül a címlapokra, hanem az adott rendezvény. Mindent megtesz, hogy kerülje a reflektorfényt!” – mondta el a szakértő egy brit lapnak.

Profimedia – Red Dot

De vajon akkor Katalin hercegné miért nem így öltözik? Nos, a két nő stílusbeli különbségeit leginkább az okozza, hogy más szerepük van a royal családban. Kate egy napon királyné lesz, így nagyon fontos, hogy ennek megfelelően öltözzön. Erzsébet királynő imádja a színeket, mintákat, így valószínűleg azt tanácsolták Katalin hercegnének, hogy kövesse ezt a példát.

Címkék: divat fekete királyi család meghan hercegné ruha stílus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!