Katalin hercegné plasztikáztatott?

Furcsa fotó terjed a neten…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné plasztikáztatott?

A napokban egy plasztikai sebész, Dr. Munis Somji megosztott egy fotót az Instáján, amin Katalin hercegné látható – állítása szerint – botox előtt és után. Az orvos leírja, hogy rengetegen kérnek tőle hasonló beavatkozást, amivel eltüntetik a homlokukon kialakult apró ráncokat.

 

View this post on Instagram

 

Our Kate loves a bit of baby Botox. Patients come from far and wide to see me for this procedure. It truly is so simple… There is no excuse for doctors to leave patients with brows on the floor. Note the reduction of fine lines on the forehead. But also note the depression of the medial (middle part) brow but elevation of the lateral tail of the brow. The magic of baby Botox is that it does not leave you feeling so heavy and provides you with a subtle reduction of lines as well as a better eyebrow position. Now 90% of my patients have baby Botox and are happy even at 3-4 months post treatment #babybotox #botox #kate #katemiddleton #natural #subtleresults #faceanatomy #juvederm #aesthetics #cosmeticsurgery #plasticsurgery #drsomji #drmedispa #celebritydoctor

A post shared by Dr. Munir Somji @ DrMediSpa TM (@drmedispa) on Jul 23, 2019 at 8:22am PDT

Nem kellett sok ahhoz, hogy a net felkapja a fotót és mindenki arról kezdjen el pletykálni, hogy vajon Katalin tényleg feltöltette-e a ráncait. Maga a Kensington-palota is megszólalt az üggyel kapcsolatban: természetesen kijelentették, hogy a hír kamu, és a royal család amúgy sem támogatna efféle reklámot.

Dr. Munis eddig nem fűzött kommentárt ahhoz, hogy a palota tagadta a botoxot, de a marketing menedzsere, Sammy Curry elmondta: „nem adhatjuk ki, hogy a hercegné páciensünk-e vagy sem. Nem árulhatjuk el a híres ügyfeleink nevét és nem mondhatunk arról sem semmit, hogy ő valaha eljött volna hozzánk.”

Vajon miért reklámozná pont Katalinnal a botox kezelést az orvos, ha nem lenne meggyőződve arról, hogy a hercegné is bevállalt pár tűszúrást a fiatalodásért cserébe? „Úgy gondoltuk, hogy jól össze lehet hasonlítani a két képpel azt, hogy milyen a baby botox. A doktor úr csak meg akata mutatni azt a változást, amit el lehet érni vele és hogy milyen a fiatalító hatása” – mondja a menedzser. Te mit gondolsz, mi az igazság?

Címkék: botox egészség életmód Katalin hercegné plasztika plasztikáztatott platszikai sebészet ráncfeltöltés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!