Lili Reinhart és Cole Sprouse átverték a rajongóikat?

Most akkor együtt vannak vagy sem??

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lili Reinhart és Cole Sprouse átverték a rajongóikat?

A Riverdale kedvenc szerelmespárja, Lili Reinhart és Cole Sprouse (aki amúgy Palvin Barbi pasijának az ikertesója) a való életben is egy párt alkotnak. Legalábbis négy nappal ezelőttig ezt hitte mindenki. Akkor ugyanis az Us Weekly robbantotta a hírt, hogy Lili és Cole majdnem két év után szakítottak. Állítólag egy forrásuk hallotta, amint a színész a szakításról beszél valakivel Comic-Conon.

Ezután érkeztek az egyre aggasztóbb hírek, miszerint a szétválás elképesztően durva volt. A People magazin írta meg, hogy „a barátaik sem hitték, hogy sokáig tart majd a kapcsolatuk, mivel nagyon különböző személyiségek, az életstílusuk pedig nem gyakran volt összeegyeztethető. Nagyon keménynek érezték már egy ideje a dolgokat, és a végén már túl sok lett. Viszont nagyon profik, ezért próbálnak a lehető legjobb viszonyban maradni.” Az E! News pedig a saját informátorától megtudta, hogy a sztárpár valószínűleg nem mostanában, hanem már nyár elején szakított, és a Riverdale mostani évadnak forgatása alatt sem egy helyen laknak, mint ahogy eddig.

És persze az, hogy Liliék szétmentek, a fanokat is lesokkolta. A legtöbben abban reménykedtek, hogy ez az egész csak pletyka, viszont egyik színész sem erősítette meg, vagy tagadta volna le a híreket. Az E! News pedig még tovább táplálta az elkeseredett rajongókban a reményt, amikor megírták, hogy egy forrásuk szerint „úgy tűnik, abban az irányban haladnak, hogy újra összejönnek.

Tegnap aztán Cole és Lili kiposztolták ugyanazt a fotót Instára, és a net megint csak elvesztette az eszét. A képeken ugyanis egy párként pózolnak:

Ráadásul a képaláírások sem segítettek tisztázni a helyzetet. „BREAKING: Egy megbízható forrás megerősítette, hogy sz*rt se tudtok.”– olvasható Lili posztjánál. „HIHETETLEN: Cole Sprouse és Lili Reinhart hiteles források húsát fogyasztották el, hogy beüzemeljék a tivornyázó szex szektájukat.”– írta Cole.

A fotózáson amúgy a W Magazin részére vettek részt, amihez egy interjú is kapcsolódott. A cikket még májusban készítették (de még csak most jelent meg), és a sztárpár már akkor ragaszkodott ahhoz, hogy külön-külön beszélgessenek az újságíróval. A szerző, David Amsden meg is jegyezte az irományában, hogy már akkor gyanakodott arra, hogy Lili és Cole hamarosan szétmennek.

Az interjúban Lili elmondta, hogy „elismerjük, hogy kapcsolatban vagyunk, de ez csak egy kis része annak, ami emberként jellemez minket. A saját, külön identitásunkat akarjuk.” Cole pedig kifejtette, hogy éppen ezért volt olyan fontos számukra, hogy ne közös interjú készüljön velük. És arról is beszéltek, mennyi mindennel kell megküzdeniük celebként és munkatársakként, akik járnak egymással…

Szóval elég egyértelműnek tűnik, hogy az (ex-)sztárpár (?) nagyon nem akarja letisztázni a szituációt. A rajongók egy része a képek és a caption alapján meg vannak győződve, hogy kedvenc párosuk még mindig együtt van. A másik felük viszont az interjúból kiindulva úgy hiszik, hogy Lili és Cole tényleg külön utakon járnak.

Szerinted mi az igazság?

Címkék: átverés cole sprouse Instagram kapcsolat lili reinhart pletyka riverdale szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!