Óriási dolog derült ki a Hatalmas kis hazugságokról

Kihagytak valamit a fináléból!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Óriási dolog derült ki a Hatalmas kis hazugságokról

A Hatalmas kis hazugságok a hét elején befejeződött, a fanok viszont képtelenek megelégedni két évaddal. Főleg, hogy a finálé nagyon durva cliffhangerrel ért véget, aminek a folytatására minden rajongó kíváncsi. És bár korábban azt nyilatkozta az HBO sorozatokért felelős főnöke, Casey Bloys, hogy semmi esélyt nem lát a harmadik évadra, a remény néhány napja mégis felcsillant.

Akkor ugyanis a sori egyik fantasztikus sztárja, Nicole Kidman beszélt arról, hogy nagyon szeretné tovább játszani Celeste-et. Ráadásul azt is elárulta, hogy a következő szezont nemcsak ő, hanem mindenki más is el akarja készíteni. Plusz, ahogy mondta, „ötleteink is vannak már.” Izgi, ugye?

Képzeld, most talán kiderült, mi is lehet az ötletek egyike! A Celeste ügyvédjét alakító, Poorna Jagannathan a Vanity Fair podcastjében mesélt arról, hogy egy nagyon fontos esemény kimaradt a második évad befejező részéből.

„Elolvastam a forgatókönyvet, aztán megnéztem az epizódot. És rájöttem, hogy lehet, hogy mégis lesz harmadik évad! A rész nem hasonlít arra a scriptre, amit én kaptam. Abban konkrétan az egyik szereplő meghal!

via GIPHY

Poorna szerint az, hogy az HBO kivette a karakter halálát, azt jelentheti, hogy a harmadik évad nagyon is elkerülhetetlen„Ez az új verzió nyitva hagyta a dolgokat egy olyan ügyön, amiről meg voltam győződve, hogy lezárult”– mondta.

Persze a színésznő azt nem árulhatta el, hogy melyik szereplőnek kellett volna életét vesztenie a sori végén. Találgatni viszont lehet! Van rá esély, hogy például Bonnie lett volna az, és beteljesítve az anyja jóslatát, a tengerbe veti magát. Vagy például Renata baseball ütős akciója kicsit durvább véget ér, és kinyírja a férjét. Vagy esetleg Mary-Louise-zal vagy épp Celeste-tel történik valami? Rengeteg az opció…Szerinted melyikőjük halt meg az eredeti forgatókönyv szerint?

Címkék: big little lies Casey Bloys folytatás harmadik évad hatalmas kis hazugságok hbo Poorna Jagannathan

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!