A legszuperebb filmek szombat estére

Elfáradtál a nagy pénteki bulizásban? Akkor pihizz otthon ezekkel a zseniális filmekkel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legszuperebb filmek szombat estére

Oltári nő (Viasat 3, 16:00)

Maggie Carpenter (Julia Roberts) már háromszor hagyta oltár előtt vőlegényeit, ám most meg van róla győződve, hogy negyedjére minden másképp lesz. Azonban ezt Ike Graham (Richard Gere), a nagymenő újságíró nem veszi be, és egy sebtében összeütött cikke a nő életéről mindent megváltoztat. Másnap Ike-ot kirúgják munkahelyéről, hiszen a cikke féligazságokon alapul, ám ő, hogy visszaszerezze állását leutazik az esküvőre, hogy elmondja Maggie teljes történetét.

 

Beépített szépség (RTL Klub, 20:35)

Egy terrorista megfenyegeti a közelgő szépségverseny résztvevőit, így az FBI úgy dönt, be kell építeniük egy ügynököt a versenyzők közé. Jobb híján a nem túl csajos Gracie-t (Sandra Bullock) nevezik be a versenyre. Vajon sikerül Vic Mellingnek (Michael Caine) formába hozni a vonakodó Gracie-t? És vajon kideríti, ki tartja rettegésben a lányokat?

 

Szex és New York 2. (Viasat 3, 21:00)

Már két év telt, mióta Carrie Bradshow és Mr. Big kimondták a boldogító igent. Két év nagyon hosszú idő és sok minden megváltozott a négy nő életében. Egy igazi kalandra vágynak, amit meg is kapnak, amikor Samantha meghívást kap Abu-Dzabiba. Aki persze rögtön igent mond, azonban sehova se megy legjobb barátnői nélkül. A fülledt arab éjszakák pedig merész kalandokra csábítják őket – persze szigorúan magassarkúban.

 

Felkoppintva (SuperTV2, 23:20)

Alisont (Katherine Heigl), a huszonnégy éves szerkesztőt előléptetik álommunkájára és igazi televíziós riporter válik belőle. Nővérével (Leslie Mann) együtt még aznap este megünneplik az előléptetését egy bulival, ahol Alison megismerkedik egy vicces, de kevésbé vonzó, munkanélküli sráccal, Bennel (Seth Rogen), akivel nagyon egy hullámhosszra kerülnek. Ám az egyéjszakás kalandjuk nem marad következmények nélkül és Alisonnak élete legnehezebb döntését kell meghoznia.

Címkék: filmek mozi programajánló programok szombat esti filmek tévéajánló tv

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!