A trükk, amitől sokkal jobb lesz a szex

A világ legegyszerűbb dolga, és egészen aprócska lépés, de ha megteszed, megváltozik az életed.

2019.07.27. 09:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A trükk, amitől sokkal jobb lesz a szex

Gondolj csak bele jobban – mire is való valójában a hálószoba? Szexre és alvásra. Bizony, így van. Persze ettől függetlenül sokan sok más dolgot is csinálnak a hálóban. Például meditálnak, olvasnak, vagy reggeliznek az ágyban. És mi az, ami nem való a hálószobába? A mobiltelefon és a laptop, azokkal együtt pedig a közösségi oldalak.

A Popsugar újságírója saját tapasztalatait írta meg a témában, miszerint nem sokkal a vőlegényével való összeköltözés után észrevették, hogy minél mélyebb lett a kapcsolatuk, annál gyorsabban és alattomosabban kúsztak be a hálószobába az elektromos kütyük is, átvéve a terepet az intimitástól. Az egész azzal kezdődött, hogy ágyba bújás előtt ránéztek a levelekre vagy az üzenetekre, aztán elkezdtek cikkeket olvasgatni, majd azon kapták magukat, hogy előbb nyúlnak a telefonhoz, mint egymáshoz.

Először a vőlegény vette észre, hogy gyakorlatilag egy harmadik felet is bevittek így az ágyba. Sőt, annál még sokkal többet, mert a hírek olvasásával, az Instagram nézegetésével és a sok cseteléssel már többszázan feküdtek abban az ágyban. Ezért úgy döntöttek, hogy kapcsolatuk érdekében ezektől a felesleges plusz emberektől egyszerűen meg kell szabadulniuk, és ki kell őket zárni a hálószobából. Ha mondjuk késő estig kell dolgozniuk otthonról, azt sem az ágyból teszik, hanem a nappaliból. A hálószoba tiltott terep lett a kütyük számára, és állításuk szerint működik a dolog, mert így sokkal többet foglalkoznak egymással, hisz már csak egymáshoz tudnak nyúlni, a telefonokhoz nem.

Címkék: ágy email hálószoba javul kapcsolat mobiltelefon párkapcsolat szerelem szex trükk

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!