4 csillagjegy, aki fizetésemelést kap idén nyáron

Derítsd ki, hogy a szerencsések között vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki fizetésemelést kap idén nyáron

Rák

Az utóbbi időben egyre többször hív be a főnököd az irodájába és arról kérdezget, hogy mennyire vagy elégedett a mostani poziddal? Oké, elsőre olyan, mintha akár egy kirúgás is benne lenne a pakliban, pedig pont az ellenkezőjét tervezgeti: hamarosan egy nagyobb összeg fog landolni a számládon.

 

Mérleg

Éppen azon kattogsz, hogy munkahelyet váltasz, mert szeretnél többet keresni? Mielőtt őrült tempóval befrissítenéd az önéletrajzod, beszélj a főnököddel, mert most minden összeállt hozzá, hogy rábólintson az emelésre.

 

Skorpió

Ha te egyszer a fejedbe veszel valamit, addig hajtod magad, míg el nem éred a kitűzött célt. Ez pedig már jó ideje egy magasabb fizu és a kemény munkádnak – meg persze a csillagok állásának – köszönhetően végre teljesül.

 

Halak

Már nyár közepe van, de még a nyaralás gondolatát sem engeded meg magadnak, mert annyira keményen küzdesz a boss figyelméért. Nyugi, már rég kiszúrta a lelkesedésed és hamarosan meg is jutalmazza. De figyelj oda magadra, mert ha nem iktatsz be szüneteket, teljesen kipurcansz szeptemberre.

Címkék: csillagjegy fizetés fizetésemelés horoszkóp munka pénz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!