Ezt árulja el rólad a kedvenc sorozatod

Nézd meg, mit mond a személyiségedről, hogy mit nézel esténként!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt árulja el rólad a kedvenc sorozatod

Hatalmas kis hazugságok

Olyan típus vagy, aki szereti, ha irányíthatja maga körül a dolgokat, egészen pontosan az embereket. A manipuláció képessége a kisujjadban van, de szerencsére tudod, meddig mehetsz el. Társasági lény vagy sok barátnővel és havernővel, akikkel előszeretettel beszélitek ki az aktuális pasijaitokat. Ja, és te készíted a legjobb koktélokat az egész csapatban!

A szolgálólány meséje

Te az a fajta lány vagy, akit nem hagynak hidegen a világ dolgai. Hiszel a női egyenjogúságban és a magad módján küzdesz is érte. Ez persze nem jelenti azt, hogy utálod a pasikat, de nem játszod a királylányt, annak örülsz, ha a szőke herceg messzire elkerül. Te a társadat, az egyenrangú partneredet keresed a szerelemben, akivel együtt haladhattok előre az úton.

Stranger Things

Elképesztően élénk a fantáziád, sokat álmodozol, ami miatt a körülötted élők hihetetlenül kreatívnak tartanak. Szinte biztos, hogy van valamiféle művészi tehetséged, jól fotózol vagy festesz. A barátaid szerint egy baj van veled: a múltban ragadtál. Imádsz a régi dolgokon agyalni, rajongsz a retróért. Lehet, hogy kicsit fáj beismerni, de izgalmasabb életet élsz a képzeletedben, mint a valóságban. Lépj ki a komfortzónádból!

Eufória

Úgy érzed, téged senki vagy csak nagyon kevesen értenek meg. Lehet, hogy korábban sok rosszban volt részed, ezért együtt tudsz érezni az Eufória szereplőivel. Fontos azonban tudnod, hogy a legmélyebb gödörből is van kiút, ne félj segítséget kérni. Mindenki életében vannak olyan periódusok, amikor szüksége van másokra. Légy bátor!

The Haunting of Hill House

Rendkívül titokzatos ember vagy, akinek mondhatni van egy „sötét” oldala. Te sem tudod megmagyarázni, hogy miért, de nagyon sokat merengsz az elmúláson. Ez mindenki számára kényes téma, de a többséggel ellentétben te nem teszel úgy, mintha a halál nem lenne az élet része. Ez persze nem jelenti azt, hogy komor, szürke személyiség vagy. Éppen ellenkezőleg! Ha valakit közel engedsz magadhoz, egészen biztosan imádni fog téged.

Black Mirror

Sokakkal ellentétben te nem a múlttal vagy elfoglalva, sokkal jobban izgat, mi lesz az emberiség sorsa a jövőben. Szeretsz kritikus gondolatokat megfogalmazni, az értelmes vita (nem a veszekedés) a lételemed. Imádsz különféle területeken dolgozó emberekkel ismerkedni, akik tovább segítenek abban, hogy többet tudj meg a világról. A bónusz: eszelős a humorod!

Sabrina borzongató kalandjai

Volt már, aki azt mondta rád, elvont csajszi vagy, mert semmiből sem választod az átlagosat. Ezt nem divatból teszed, hanem érzésből. Empatikus, megértő személyiség vagy, aki könnyen tartja meg mások titkait, miközben maga is titokzatos. Téged nem könnyű kiismerni, csak annak nyílsz meg, aki bebizonyítja: méltó rá. Éppen ezért sokszor nehéz számodra a randizás, úgy érzed, a legtöbb srác türelmetlen veled.

Dead to Me

Nem riadsz meg a nehéz érzésektől, filmek terén is kedveled a drámákat és sokat töprengsz az emberi kapcsolatokon. Talán a gyász szintén ismerős számodra, jól tudod, milyen nehéz feldolgozni, amikor valaki elmegy. Szereted beleélni magad a sztorikba és azonosulni bizonyos karakterekkel, így történt ez Christina Applegate sorozatával is.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!