Rita Ora körmeire nincsenek szavak

Láttunk már durva dolgokat, de ez tényleg mindent leköröz…

Rita Ora körmeire nincsenek szavak

Minden évben azt gondolod, hogy a manikűr trendek is finomodnak, és végre mindenki rájön, hogy a nude színű körmöknél, vagy a klasszik vörösnél úgysincs szebb? A szakma kreatív képviselői viszont nagyon nem ezen a véleményen vannak, gondolj csak a legextrémebb manikra. Láthattál már pattanásra hasonlító, kinyomható körmöt, sőt, még olyat is, amin egy komplett angol reggeli van.

Az ilyen különleges dolgokat pedig valamiért a sztárok is szeretik, például Rita Ora, aki most kipróbálta a legújabb őrületet, a lukas körmöket. Az énekesnő legalább 3 centi hosszú körmébe szívecske formákat lukasztottak, ami már önmagában is egy olyan dolog, amit idő megemészteni. A szivárványszínű batikolt hatás pedig olyan, mint egy kegyelemdöfés – 2000-ben elnéztük volna, így 19 évvel később viszont feldolgozhatatlan. Az új trendet egyébként egy Britney Tokyo nevű körmös indította el, és sanszos, hogy a nyár hátralevő részén ellepik majd az Instádat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tie-dye happy vibes💅🏻✨ @ritaora #nailart #art #nails #britneytokyo #ritaora #ネイル #ネイルアート Using @naillabousa #tokyospice @apresnailofficial #britneygelx

Britney TOKYO 💅✨ (@britneytokyo) által megosztott bejegyzés,

Még több

Szépség