Ez a körömforma illik legjobban a kezedhez

Ha össze vagy zavarodva a legújabb trendek közepette, akkor most segítünk a választásban!

Ez a körömforma illik legjobban a kezedhez

Minden szezonban elhozzuk neked a legfrissebb mani trendeket, viszont egyáltalán nem mindegy, milyen formára esik a választásod, ha becsekkolsz a körmösödhöz, hiszen minden kéztípuson más alakú köröm mutat jól. Három sztár-szakember, Jin Soon ChoiDeborah Lippmann és Sigourney Nuñez árulta el a titkot, miket vegyél figyelembe a választáskor.

Extra rövid

Akkor szavazz erre a manira, ha eleve hosszú és vékony ujjaid vannak, ugyanis picit szélesíti és rövidíti is őket. A legnagyobb előnye ennek a formának, hogy minden színben jól mutat.

Ovális

Nagyon hasonló a mandula alakúhoz, annyi a különbség köztük, hogy ez egy picikét kerekebb. Ha szuper nőies szeretnél lenni, akkor ezzel biztosan nem nyúlhatsz mellé és még az ujjaid hosszán is nyújthatsz picit. A metál és a piros színek különösen jól néznek ki rajta.

Kocka

A körmösök szerint az igazi kocka pont olyan széles a körmöd tetején, mint alul. Ha szélesebb a körömágyad, viszont vékonyak az ujjaid, akkor ki kell próbálnod, ugyanis tökéletesen fog állni. (Egyébként a legtöbb nő ezt választja).  Sötét színekkel és kontrasztos mintákkal mutat a legjobban.

Lekerekített kocka

Egy átmenet az ovális és a kocka forma között. Szinte minden kézfejen jól mutat, és a sötét árnyalatokkal a legszuperebb.

Balerina

Most ez a forma a legújabb őrület, úgyhogy nem csoda, hogy a legtöbb divatguru választása erre esik. (A jó hír, hogy minden kéztípushoz passzol). Matt lakkokkal lehetsz vele a legvagányabb.

View this post on Instagram

BabyBlue 💧@emazadilan

A post shared by Chaun P. 🇰🇭 (@chaunlegend) on

Mandula

Ez a legcsajosabb választás, viszont szexi is lehet egy extrább árnyalattal. Akkor szavazz rá, ha nem találod elég kecsesnek, nőiesnek az ujjaidat.

Még több

Szépség