Transznemű modell lett a Chanel arca  

Ilyenre még nem volt példa!

Transznemű modell lett a Chanel arca  

Nemrég arról számoltunk be neked, hogy a Victoria’s Secret első transznemű modellje Valentina Sampaio lett. Most a Chanel követi a VS példáját, ugyanis Teddy Quinlivan amerikai transznemű modell egy érzelmes posztban jelentette be a napokban, hogy ő lett a márka legújabb arca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theodora Quinlivan (@teddy_quinlivan) on Aug 26, 2019 at 9:20am PDT

„Azt vettem észre, hogy nem sírok már, amikor valami szomorú dolog történik. De nem érdekes, hogy osztozunk az örömkönnyekben? Ez volt az egyik olyan pillanat, amikor örömömben sírtam. Egész életemben küzdöttem. Zaklattak az iskolában, a gyerekek azzal fenyegettek, hogy megölnek, és még rajzokon meg is mutatták, hogyan tennék. A saját apám is megvert… Ez most egy olyan győzelem számomra, amiért megérte szenvedni. 2 Chanel showt csináltam végig úgy, hogy titkoltam a valódi identitásomat, és amikor végeztem, azt gondoltam, egyes márkákkal és a Chanellel sem fogok már többet együtt dolgozni. És most itt vagyok a Chanel Beauty kampányában. Én vagyok az első nyíltan transznemű ember, aki valaha a Chanelnek dolgozott, és nagyon büszke vagyok rá, hogy a közösségemet képviselhetem… – írja Teddy az Insta-posztjában.

A modell egyébként a Louis Vuitton és a Gucci kifutóján is vonult már, és 2017-ben vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy valójában transznemű. Azóta pedig a Milk Makeup, a Redken és a Maison Margiela Fragrances reklámarca is volt, de a Chanellel való együttműködése teljesen új távlatokat nyit meg a karrierjében.

Még több

Szépség