A FOREO LUNA mini 3 lesz a bőröd személyi edzője? Leteszteltük, mit tud!

A Cosmo szerkesztője letesztelte a svéd Beauty-tech cég legújabb beauty okos arctisztító készülékét, amit kifejezetten sportos és folyton rohanó nőknek fejlesztettek ki.

A FOREO LUNA mini 3 lesz a bőröd személyi edzője? Leteszteltük, mit tud!


Az a fajta lány voltam, aki még egy hajnalig tartó buli után is mindig szigorúan lemosta az arcát, sminkelt pofival ágyba bújni legalább akkora szépségbűnnek számított nálam, mint alapozóval strandra menni. Persze ebben közrejátszik, hogy még felnőttként is pattanásokra hajlamos a bőröm, szóval igyekeztem minden lehetséges rizikófaktort kiiktatni. Alap, hogy edzések után sem hagytam ki az alapos arctisztítást, hiszen az izzadság és a teremben összeszedett kosz könnyen eltömítheti a pórusokat. Aztán megszületett a kislányom, és egy évvel később örülök, ha egyáltalán eljutok a fitnesz terembe, az edzés utáni beauty-rutinom pedig leszűkült arra, hogy vízzel leöblítem a pofim. Ezért is csillant fel a szemem (és vele együtt a T-zónám), mikor kipróbálhattam a FOREO új arctisztító készülékét, a LUNA mini 3-at.

Edzés utáni arctisztításhoz is tökéletes választás a FOREO LUNA mini 3

Gyúrj szép bőrre!

Mint elődei, a LUNA mini 3 is eltünteti a szennyeződések 99,5%-át, ám erre a szokásos 1 perc helyett 30 másodperc alatt is képes. Ez az ultrahatékony Glow Boost mód, amit két gombnyomással vagy a FOREO for You appból tudsz elindítani. Fél perc arra nem elég, hogy egy intenzív edzés után visszaálljon a pulzusom, de a LUNA mini 3-mal az arcom ennyi idő alatt ragyogóan tiszta lesz. Ráadásul akár zuhanyzás közben is használhatom, hiszen vízálló. Kompakt méretének köszönhetően gond nélkül magammal vihetem, a higiénikus szilikonsörtéknek hála pedig elég szappanos vízzel elöblíteni. Rövid idő alatt bérelt helye lett a sporttáskámban!

Töltsd le a FOREO for You appot, és regisztráld a készüléket 

Hol vagy, szépségem?

A LUNA mini 3 nemcsak a Glow Boosttal tud többet elődjénél, a mini 2-nél. 40%-kal megnövelték a tisztító fej nagyságát, a szilikonsörték pedig 25%-kal puhábbak és 10%-kal hosszabbak lettek, így egyszerre kíméletesebb és alaposabb vele az arctiszítás. A szennyeződéseknek esélyük sem marad elbújni a pórusokban! Ahogy maga a LUNA mini 3 sem tud elbújni előled, hála a Find my LUNA funkciónak. Ha nem találod a készüléket, csak rákattintasz erre az appban, és a készülék erős rezgéssel jelzi, merre keresd. Ennek a hasznos újításnak köszönhetően nem késtem el múlt héten edzésről, a kislányom ugyanis a játékos dobozába csempészte az arctisztítómat, de így rekord gyorsan és a lakás felforgatása nélkül is ráleltem.

A FOREO LUNA mini 3 szilikonsörtéi a mini 2-höz képest 25%-kal puhábbak és 10%-kal hosszabbak, így még alaposabb vele az arctisztítás

Beach? Please!

Persze nem csak edzések után használom, a reggeli és esti szépségrutinomba is könnyen be tudom illeszteni. De ekkor a Glow Boost helyett a normál módot választom, ami az alapbeállítás szerint 60 másodperces tisztítás. (De ha extra kényeztetésre vágyom, akkor az appban duplájára növelhetem az adagot.) Az okos kütyü 15 másodpercenként megszakítja a T-sonic pulzálást, így figyelmeztet, hogy ideje az arcom másik területére vándorolni.

A hétköznapok mellett felfedeztem, hogy nyaralásoknál vagy strandolós kiruccanásnál is mennyire hasznos a LUNA mini 3. A melegben ugyanolyan hamar megjelenik az izzadság a pofimon, mint egy Crossfit órán, ráadásul a naptejjel keveredve szinte garantált, hogy a vakációról szuvenírként pár friss pattit vihetek haza. Kivéve, ha strandolás előtt és közvetlenül utána kezelésbe veszem a FOREO arctisztítómmal. Csoda, ha pár hét után a pofim új BFF-e lett?

 

Edzésterv FOREO újoncoknak

Ha hozzám hasonlóan te sem használtál korábban ilyen arctisztítót, a következő lépéseket kövesd:

1. Töltsd le a telódra a FOREO for You applikációt, amiben használat előtt regisztrálni tudod a készüléked.

2. Ha esetleg szükséges tölteni a kütyüt, egyszerűen megteheted a mellékelt USB-kábel segítségével. Utána jó darabig úgysem kell megismételned, mert a LUNA mini 3 egy feltöltéssel akár 400 arctisztítást is elbír. Jó kondiban van, igaz?

3. A sminkeltávolítás után vizezd be az arcod és a készüléket, vidd fel a habzó arclemosódat. Arra figyelj, hogy ne agyag- vagy szilikon alapút használj és ne tartalmazzon apró szemcséket, mert azok tönkretehetik a FOREO szilikon bevonatát.

4. 12 féle intenzitás közül választhatsz (plusz a Glow Boost), ezeket az appban tudod próbálgatni és beállítani. Elég egyszer, utána megjegyzi a LUNA.

5. Ha ezzel megvagy, dönts, hogy normál tisztítást szeretnél vagy Glow Boostot. Előbbihez egyszer kell megnyomnod a kütyü hátoldalán lévő gombot, utóbbihoz kétszer. Természetesen az applikációból is vezérelheted.

6. Ha végeztél, öblítsd le a pofid és a készüléket is, majd folytasd a szépségrutint a szokásos kencéiddel. Napi két menet elég a LUNA mini 3-mal, hogy csúcsformába hozd a bőröd!

Még több

Szépség