Szoptató modell a New York Fashion Week sztárja

10/10 pontot adunk a fotójára!

Szoptató modell a New York Fashion Week sztárja

Már olvashattál róla, hogy a Maybelline New York „It Girl”-jeként Iszak Eszti nemrég New Yorkba utazott, ahova a Cosmo.hu is elkísérte őt, hogy beszámolhassunk neked a Fashion Week legizgibb sztorijairól. Az egyik kiemelkedő esemény pedig nem más volt, mint Rebecca Minkoff tervező szombati bemutatója, ami elképesztően sok dicséretet zsebelhetett be, méghozzá azért, mert szerepet kapott benne egy (még) szoptató modell, Mara Martin is.

Rebecca egyébként köztudottan híres arról, hogy mindig az az elsődleges szempontja a tervezésekor, mit is viselne szívesen egy dolgozó anyuka. Az idei őszi kollekcióját a Stitch Fix-szel dobta piacra, és az XXS-es méretű nőktől a 3XX-esekig mindenkire gondolt. Sőt, még a szoptató kismamákra is, akik alig kapnak szerepet a divatvilágban. Szóval Rebecca úgy döntött, változtat ezen!

Nézd meg te is a fotót Maráról és kislányáról, Ariáról!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Posting twice in one day because it was that MAJOR. When @rebeccaminkoff asked me to be a part of her show as a model and mother while nursing Aria I immediately said yes. She wanted me to represent the working mom for her during part of her show, because that’s what I am. As women we wear many hats, Rebecca being a prime example of that. She is a mother, wife, designer, business woman, and all around boss. She is the example I am constantly looking up to. So proud to be a small part of your vision. Congratulations on an incredible show and thank you for including us! #workingmoms #modelmom #normalizebreastfeeding #stillgoing #roundtwo #momlife #myRM #rebeccaminkoff #womenempowerment #boss #nyfw

MARA MARTIN (@_maramartin_) által megosztott bejegyzés, Szept 8., 2019, időpont: 2:24 (PDT időzóna szerint)

A modell az Instagram képe alatt megköszönte a tervezőnek, hogy ilyen szerepet (is) kapott a bemutatóban. „Amikor @rebeccaminkoff megkért, hogy szerepeljek a show-jában mint modell és anyuka, amint Ariát szoptatom, azonnal igent mondtam. Azt szerette volna, ha képviselem neki a dolgozó anyukákat a bemutató részeként, mert ez vagyok én. Nőként rengeteg szerepünk van, és Rebecca erre az egyik legjobb példa. Anya, feleség, tervező, üzletasszony és főnök. Ő egy olyan példa, akire folyamatosan felnézek. Annyira büszke vagyok rá, hogy részese lehettem a látomásának. Gratulálok a lélegzetelállító bemutatóhoz, és köszönöm, hogy bevontál minket!” – olvashatod a fotója alatt.

Mara egy korábbi posztjában arról is mesélt, hogy milyen nehéz munka anyának lenni, és az sem egyszerű, ha mellette modellkedni szeretne valaki. „Az, hogy képviselhetem AZ ÖSSZES anyukát hihetetlenül különlegessé tette ezt a bemutatót. Hajrá az összes dolgozó anyának, látunk titeket!”

A modell megjelenése Rebecca show-ján hatalmas sikert aratott, az Insta-posztjait azóta is folyamatosan lájkolják a követői, és ezerrel érkeznek a gratuláló kommentek arról, mennyire inspirálónak találták a szereplését a kismamák és a dolgozó nők.

Még több

Szépség