Kim Kardashian gyógyíthatatlan betegségben szenved

Elsírta magát, amikor megtudta.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kim Kardashian gyógyíthatatlan betegségben szenved

A Kim Kardashian családjáról szóló reality show ­­– Keeping Up With the Kardashians – legfrissebb epizódjából derült ki, hogy a celebnél gyógyíthatatlan betegséget állapított meg az orvosa. A sztár egy reggel arra ébredt, hogy be vannak dagadva az ujjai, émelyeg és úgy összességében rémes a közérzete.

„Nagyon fáradtnak érzem magam, émelygek, a kezeim pedig be vannak dagadva. Komolyan úgy érzem, hogy darabjaimra hullok. A kezeim érzéketlenek” – mondta Kim a műsorban, majd azt találgatta, mi lehet ennek a problémának az oka. Eleinte azt hitte, csak arról van szó, hogy stresszel negyedik gyermeke, Psalm érkezése miatt, hiszen a forgatás idején derült ki, hogy úton van a kicsi. „El kell mennem az orvoshoz, hogy kiderüljön, mi ez, mert nem tudok így élni!” – tette hozzá.

A kórházban vért vettek tőle és lefuttattak jó pár tesztet. Kim szerint ott várakozni olyan volt, mint egy rémálom. Azon agyalt nagy-e a baj, mi lesz így az életével. Hamarosan negyedszer is anya lesz, ráadásul a jogi iskolában is teljesítenie kell. Sajnos az aggodalmai beigazolódtak, az orvosa szerint pozitív lett lupusra. Ez egy autoimmun betegség, amely során a beteg immunrendszere tévedésből a test egészséges szöveteit támadja meg. Nincs rá gyógymód, de a megfelelő kezeléssel kordában lehet tartani.

Nem ez volt az egytelen rossz hír, úgy tűnik, Kimnek reumás ízületi gyulladása van, ezért duzzadtak meg az ujjai. Teljesen ez sem gyógyítható, de szintén jól kezelhető. Persze a sztárt ez nem igazán vigasztalta, sírt, amikor tudomást szerzett a diagnózisról. Az orvosa azzal nyugtatta, talán a teszt nem működött tökéletesen, további vizsgálatokra lesz szükség.

Címkék: betegség ízületi gyulladás kim kardashian külföldi sztárok lupus videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.