Nicki Minaj mégsem vonul vissza?

Egyre több az ellentmondás az énekesnő körül.

Nicki Minaj mégsem vonul vissza?

Biztosan neked is rémlik, hogy pár napja Nicki Minaj extrém tweetjével sokkolta a rajongóit, ugyanis váratlanul bejelentette, hogy visszavonul. Igaz, ennek voltak korábban is jelei már (például a tavaszi koncertturnéja körüli balhék), de Nicki augusztusban még azt mondta, a házassága előtt új zenével rukkol még elő, ami a poszt szerint nagyon nem így lett.

Nyilvánvalóan rettenetesen kiakadtak a fanok, viszont mivel Nicki mindig is a szívén viselte őket, némelyiküknek válaszolt Twitteren. Ezt írta egy kétségbeesett rajongó: „Meg tudnád erősíteni ezt az egész visszavonulásos hírt, Nicki? Még sosem bántottál minket ennyire az egész karriered során.” A rapper pedig ezt válaszolta: „Itt vagyok. Még mindig őrülten imádlak titeket, tudjátok. Ezt a Queen Radio-n fogom bejelenteni, csakis nektek, senki mást nem vonok bele. Az a tweet hirtelen felindulásból jött és nagyon érzéketlen voltam. Ne haragudjatok.” Az eredeti posztot pedig törölte.

A rajongók egyébként furcsa összefüggést véltek felfedezni Nicki 2011-es Moment 4 Life számának és a legutóbbi albumának címében. A korábbi számban ugyanis azt énekli, hogy „A gyűrűvel, a koronával vonulok majd vissza”, míg a legfrissebb albumának Queen, azaz királynő a címe. Arról nem beszélve, hogy az énekesnőt a leendő férjétől is féltik a rajongók, korábban ugyanis elítélt bűnöző volt…

Még több

Szépség