Borzalmasan veszélyes a legújabb netes őrület

A TikTokon terjedt el a legújabb online kihívás.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel, amikor 2015-ben elterjedt a Kylie Jenner-kihívás? Ez volt az az őrület, amikor az emberek Kylie ajkait szerették volna leutánozni, ezért 5 percig egy kisebb poharat szorítottak a szájukra, hogy a vákuumtól megduzzadjon. Elképesztően veszélyes volt, de úgy tűnt, a netezők tanultak a hibáikból. Egészen mostanáig.

Sajnos kiderült, hogy az emberek 4 év alatt kicsit sem fejlődtek, mivel újabb lip-challange bukkant fel a social médiában. Ez szintén borzasztóan rizikós. A lényege, hogy az emberek RAGASZTÓT használva a felső ajkukat megemelik, hogy így teltebbnek tűnjön a szájuk. Ez a TikTok-videó kezdte az egész őrületet:

Sajnos a TikTokosok és Twitterezők nem fogták fel elsőre, mennyire egészségtelen, amit ez a lány csinált, ezért nekiálltak leutánozni őt. Ezért mindkét közösségi oldalt ellepték a videók és a képek a felragasztott ajkú emberekről.

És bár néhány lánynak volt annyi esze, hogy a műszempilla ragasztóját használja a célra, a legtöbben rendes pillanatragasztóval próbálkoznak. Ez pedig nyilvánvalóan veszélyes. Ha túl durván próbálod szétválasztani a bőröd, akkor az felrepedhet, plusz az anyag is okozhat égési sérüléseket.

Szóval, kedves Cosmo-lány, ugye te nem próbálod ki ezt a nagyon para új trendet?

Címkék: challenge kihívás lip glue challange TikTok Twitter veszélyes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.