Jennifer Lopez pasija elszólta magát az esküvővel kapcsolatban

Upsz!

Jennifer Lopez pasija elszólta magát az esküvővel kapcsolatban

Amióta Jennifer Lopez és Alex Rodriguez bejelentették az Instán, hogy eljegyezték egymást, mindenki arra vár, vajon mikor és hol tartják meg a Nagy Napot. Jent ismerve nagy felhajtás lesz a negyedik esküvőjén, csodás outfittekkel, elbűvölő helyen, és persze A-listás celeb vendégekkel. Viszont eddig sajnos nem sokat lehetett tudni arról, hogy valójában milyen is lesz az esemény, hiszen az énekesnő nagyon titokzatos ezzel kapcsolatban, sőt sokan azt hitték, hogy nem is fognak tudni összeházasodni, olyan elfoglaltak mindketten – de jó hírünk van, mert A-Rod rácáfolt erre nemrég!

Az ex baseball játékos egy talkshowban árulta el, hogy ő nem igazán tud belefolyni menyasszonya mellett a szervezésbe, de már alig várja az egészet. „Amikor az esküvőszervezésre kerül sor, és egy olyan párod van, mint Jennifer, akkor igazából csak nagyon sokat kell bólogatnod. Nem igazán tudom a pontos helyszínt, sem azt, hogy mit fogok viselni, vagy, hogy mikor is lesz. Nekem csak annyi a dolgom, hogy megjelenjek” – árulta el a közönségnek. Persze, a műsorvezetők nem voltak túlságosan elájulva ettől a választól, ezért tovább faggatták a vőlegényt, aki végül mégis kibökött egy hatalmas titkot. „Egy dolgot viszont elárulok. Hosszú utazás lesz, az biztos!” Sőt, már az is kiderült, hogy tutira nem Dubaiban házasodnak össze, hiszen azt A-Rod ezt rögtön kizárta.

Jennifer amúgy köztudottan templomi esküvőt szeretne, mivel eddig még nem volt része benne: „Nagy templomi esküvőt szeretnék. Még sosem mondtam ki az igent templomban, pedig már háromszor házasodtam” – árulta el korábban YouTube csatornáján.

Szerinted hol fognak majd összeházasodni?

Még több

Szépség