Kylie Jenner teljesen meztelen képpel lepte meg a rajongóit

Méghozzá a nyuszis magazin kedvéért vetkőzött le…

Kylie Jenner teljesen meztelen képpel lepte meg a rajongóit

Kylie Jenner 22 évesen egy tündéri kislány anyukája, valóságshow sztár, és nem mellesleg dollármilliárdos – most pedig az egyik legnagyobb férfimagazin, azaz a Playboy kérte fel arra, hogy pózoljon nekik – természetesen meztelenül. Ezt egyébként először a Playboy harangozta be saját Instagramján, mindössze három fotóval, amin bár csak Kylie ajkai láthatóak, de aki látott már róla képeket, az ennyiből is hamar felismerhette őt – az újság pedig mindössze ennyit fűzött a posztjaihoz: „Vadul szerelmesek”. Wooow!

Fotó: Instagram / @playboy

Később pedig maga a Jenner-lány is posztolt egy felvételt, és ebből már egyértelmű volt: szerepelni fog a magazinban. A fotón Kylie totálisan meztelenül öleli át pasiját, a rapper Travis Scottot. Mindössze egy kalap van csak rajta, ezen kívül semmi más, még egy apró bugyi sem…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Szept 10., 2019, időpont: 7:00 (PDT időzóna szerint)

Persze nagyon ügyesen fotózták őket, így még az Instagram sem tiltotta le a posztot, pedig a képmegosztó oldalnak elég szigorú szabályai vannak a meztelenséget illetően. A legjobban amúgy talán Kylie tesója, Khloé Kardashian foglalta össze mindannyiunk véleményét ezzel az egésszel kapcsolatban, méghozzá a  kommentszekcióban: „Ooooooh, jó reggelt! Wow! Shhhooooookkt!” Ugye te is lesokkoltál az ultraszexi kép láttán? Hidd el, vannak még így páran, hiszen a netet gyakorlatilag futótűzként járja be a fotó, és Kylie oldalán már több mint 12 millióan (igen, jól olvastad) lájkolták.

Kylie egyébként köztudottan nem szégyellős, emlékszel még erre a fotójára?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

vacation mode

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Júl 14., 2019, időpont: 9:16 (PDT időzóna szerint)

Még több

Szépség