Meghalt az egyetlen ember, aki segíthetne Britney Spearsnek

Nagyon összecsaptak a hullámok az énekesnő feje felett, kérdés, hogy van-e kiút a sorozatos szörnyűségekből.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghalt az egyetlen ember, aki segíthetne Britney Spearsnek
2007-ben, amikor Britney Spears kopaszra borotválta fejét, azt hittük, hogy az énekesnővel megtörtént a legdurvább, innen már csak feljebb van. Azóta eltelt 12 év, és bár Britney valóban újra a csúra került többször is, a botrány nem csillapodik körülötte, sőt!
Nemrég ismét rehabra került, az is beszédes, hogy hajszínét is ismét megváltoztatta, sőt a napokban derült ki, hogy exférje és gyerekei apja, Kevin Federline szeretné megkapni a gyerekek felügyelei jogának többségét, miután megtudta, hogy Britney apja bántalmazta a gyerekeket.
Britney kálváriája pedig még ezzel sem ért véget, most ugyanis arról ír a TMZ, hogy az az ovos, aki az énekesnőt kezeli, meghalt, hetekkel azelőtt, hogy a bíróságon bizonyítani tudta volna, hogy az énekesnő valóban rendbe jött-e a kezelésektől, vagy sem.
A pszichiáter augusztus végén hunyt el egy agyi aneurizma következtében, és egyelőre nem tudni, hogy a csapatából más alkalmas-e arra, hogy a bíróságon elmondja, mi a helyzet Britney állapotával. Az ugyanis nem titok, hogy Britney az elmúlt időszakban nem volt mindig beszámítható, és gyógyszeres kezelésre szorult. Viszont mindenképpen szeretett volna meggyógyulni, leginkább azért, hogy kikerüljön apja gyámsága alól, ugyanis bár 37 éves, az elmúlt években történt események miatt gyámság alá került, ezért nevelte hivatalosan a fiait is az apja.
Britney anyja, Lynne most azt próbálja elérni, hogy az énekesnő gyámságát ha nem is akarják megszűntetni, de legalább adják át azt menedzserének, Jodi Montgomerynek, de hogy ennek a sztorinak mi lesz a vége, az csak a közelgő tárgyaláson derül ki…
Címkék: beszámíthatatlan botrány britney spears idegösszeomlás pszichiáter

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.