Nem fogod elhinni, most mivel vádolják Meghan hercegnét

Na ne, ez már tényleg túlzás!

Nem fogod elhinni, most mivel vádolják Meghan hercegnét

Meghan hercegné rajongásig szereti a teniszt, aminek az egyik oka, hogy a legjobb barátnője nem más, mint a teniszcsillag, Serena Williams. A két híresség annyira jó kapcsolatot ápol, hogy a pletykák szerint Archie baba születésekor Meg a sportolót kérte fel keresztanyának. Szóval nem csoda, hogy Harry herceg felesége nyáron ellátogatott Wimbledonba, most pedig a U.S. Open lelátóján figyelte BFF-e meccsét. Hiába szurkolt neki, amennyire csak tudott, a netes trollok így is fogást találtak rajta. Serena ugyanis elvesztette azokat a mérkőzéseket, amiket barátnője a helyszínről nézett végig. Ez pedig „egyértelműena hercegné hibája egyes twitterezők szerint.

„Kedves Meghan Markle! Kérlek, ne menj el Serena több döntőjére, mert rossz ómen vagy a számára. Üzeni ezt minden fan, aki nem a barátja” – írta valaki dühösen a Twitteren.

„Meghan rossz ómen! Ez történt Wimbledonban és most a U.S. Openen is, amikor megjelent!” – posztolta valaki más.

„Milyen megható, hogy Meghan hercegné eljött a U.S. Openre, hogy megint rossz ómen legyen Serena Williams számára. Serenát figyelmeztették erre. Meghan csak azért jött, hogy elmeneküljön az otthoni gondok elől” – fejtette ki véleményét egy harmadik internetező.

„Meghan. Hercegné. Nagyon szeretlek. Tényleg. De rossz ómen vagy? Ott volt szinte az összes vesztes meccsen…” – fakadt ki egy royal fan, aki mellesleg a teniszt is bírja.

Persze teljesen egyértelmű, hogy Meghannek semmi köze nincs Serena teljesítményéhez. Mindössze arról van szó, hogy a hercegnébe könnyű belekötni, szinte minden héten kitalálnak róla valamilyen bántó pletykát. Most éppen ezt…

Még több

Szépség