Csak nyers gyümölcsöt és zöldséget eszik ez a terhes nő

Sokan kiakadtak rajta…

Csak nyers gyümölcsöt és zöldséget eszik ez a terhes nő

A 23 éves dán Anne Jensen nyers vegán életmódot folytat már 3 éve, mert úgy gondolja ez a legegészségesebb étkezési forma. Most a brit Daily Mailnek árulta el, hogy azt szeretné, ha a születendő gyereke is csak nyers gyümölcsökön és zöldségeken élne. Anne egyébként 10 éveg vegetariánus volt, de 3 évvel ezelőtt bizarr tüneteket kezdett magán észrevenni: hullott a haja, begörcsöltek az izmai, ezért úgy döntött, hogy nyers vegánra vált, mert rengeteg YouTube videót nézett a témában és azok teljesen meggyőzték.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FruitariAnne (@fruitarianne) on Apr 28, 2019 at 1:32pm PDT

A 25 hetes terhes lány állítása szerint ettől a különleges diétától annyi energiája van, hogy képes lenne lefutni a marathont. „Ezelőtt sokat ettem, de az nem adta meg a kellő energiát. A barátaim többsége szintén így étkezik és egyetértenek, hogy ez a legegészségesebb választás. A szeretteim is nagyon támogatóak, de az online világban, akik nem értik, hogy mi a nyers vegánság lényege, nagyon kritikusak velem szemben és azt mondják, hogy tejet kellene innom a terhességem alatt, hogy mindent megadjak a babának, amire szüksége van. Én mégis úgy gondolom, hogy a tehéntej a kis bociknak van, az emberek minden szükséges tápanyagot meg tudnak szerezni a növényekből” – meséli Anne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FruitariAnne (@fruitarianne) on Mar 28, 2019 at 2:06pm PDT

A lány egyébként elismerte, hogy a hányinger miatt mostanában néha főtt vegán kaját is eszik, de amint a terhessége végére ér, újra vissza fog térni a teljesen nyers diétára.

Még több

Szépség