Kulcsár Edina megható posztjáról beszél ma mindenki

A volt szépségkirálynő kisfia egy éves lett!

Kulcsár Edina megható posztjáról beszél ma mindenki

Kulcsár Edina gyakran posztol közösségi oldalain kisfiáról, Medoxról, a tündéri babáról készült képekért pedig mindig odavannak a követői. Most viszont egy igazán személyes és megható kiírással készült hiszen egy nagyon különleges nap jött el életében – méghozzá a kis Medi első születésnapja.

Edina először egy pocakos fotót posztolt ki Instára, és alatta elmesélte, hogyan is telt el az a nap, amikor kisfia megszületett: „1 éve. Tisztán emlékszem erre a napra. Ilyenkorra már jócskán a kezemben kellett volna tartanom Medoxot, de valamiért nem akart jönni. Behívott a dokim a rendelőbe, hogy megnézzük mi a helyzet. A részletekkel nem untatnék senkit, de lényeg a lényeg, azt mondták, hogy nem szülhetem meg a kisfiam természetes módon, mert kockázatos. Egy kicsit el voltam keseredve, hiszen erre készültem fejben 9 hónapon keresztül, de gyorsan elhessegettem ezeket a gondolatokat, hiszen tudtam, hogy Medi egészsége a legfontosabb. Kaptam egy időpontot, ami másnap reggel 7-re szólt. Hirtelen nem is tudtam mit kezdeni az érzéseimmel. Tudtam, hogy már csak egyet kell aludni és anyuka leszek. Muszáj volt valamivel elterelnem a figyelmemet, ráadásul így, hogy tudtam, másnap kórházba megyek, elfutottam befonatni a hajam. Sokat hallottam a császármetszésről és féltem, hogy hetekig nem fogok tudni hajat mosni. Elintéztem még egy két dolgot, aztán egész este Csutit nyugtattam, akire rá sem ismertem. Sokkal jobban izgult mint én” – árulta el, majd egy nappal később folytatta is a mesélést Mediről.

„El sem hiszem, hogy Medox ma 1 éves lett. Ha ötvenszer nem kezdtem el írni ezt a posztot, akkor egyszer sem. Nehéz szavakat találni. 1 éve valóra vált a legnagyobb vágyam azzal, hogy édesanya lettem. Álmomban nem gondoltam volna, hogy létezik ekkora boldogság. Írhatnék még tömérdek mennyiségű karaktert arról, hogy mit szeretek benne, hogy mennyi mindent köszönhetek már most neki, és hogy mit meg nem tennék érte, de most nem fogok, mert nagyon sokáig írnék. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki gondolt ránk!” – olvashatod Medox tündéri újszülött fotói alatt.

Boldog Szülinapot kívánunk a kis Medinek!

Még több

Szépség