Az összes influenszer ezt a ruhát akarja

Mindenki megőrül érte!

Képzeld, a divatbloggerek és influenszerek felfedeztek egy szuper ruhát, ami mindenkinek jól áll, és te is tutira be akarod majd szerezni! Egy piros-fekete leopárdmintás hosszú ruciról van szó, aminek az alja fodros, az ujjhossza pedig mindenki számára előnyös. Plusz a ruhát elképesztően sok stílusban lehet variálni, amiért hatalmas piros pont jár.

Ugye milyen cuki? Amióta az influenszerek rábukkantak erre a fantasztikus darabra, az emberek lecsaptak rá és egy csomó csajszi posztolt magáról képet az outfitben!

View this post on Instagram

🥂✨#aboutlastnight🥂✨ #100thpost #sneekypicofme

A post shared by 🌿💛Nellie 💛🌿 (@never_enough_holidays) on

És a legjobb az egészben, hogy neked is simán lehet egy, elég csak besétálnod a legközelebbi Zarába. Gondoltad volna, hogy ez a szuper ruci ehhez a fast fashion márkához tartozik? Egyébként nem túl olcsó, az ára nagyjából 15 ezer forint körül mozog. De ha annyira szuper, mint amennyire az influenszerek mondják (plusz az a rengeteg vásárló), akkor tuti megéri, nem?

A leopárdmintás menőséggel egyébként azután rukkolt elő a márka, hogy nyáron extra népszerűvé vált egy hasonló fazonú, fekete-fehér pöttyös ruhájuk. És ebben egyáltalán nincs túlzás. Konkrétan olyan sokan vásárolták meg ezt a darabot, hogy még egy Instagram oldal is született a csajokról, akiket kiszúrtak a ruciban. A Hot 4 the Spot nagyon hamar viral lett, és most már több, mint 25 ezer követője van.

View this post on Instagram

I’M SHOOK. @giloscope

A post shared by Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on

Neked tetszik az influenszerek kedvenc leopárdmintás ruhája?

Még több

Szépség