Hatalmas ajkaival sokkolja az internetet ez a 22 éves lány

Nem mindennapi látvány!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmas ajkaival sokkolja az internetet ez a 22 éves lány

A Daily Mail írta meg annak a 22 éves lánynak a sztoriját, aki rengeteget költött arra, hogy megháromszorozza az ajkai méretét. A Bulgáriából származó lány, Andrea Emilova még így sincs megelégedve a méretével, és még nagyobbat szeretne a jövőben. Eddig összesen 15 ajakfeltöltése volt, és mindegyik nagyjából 135 fontba, vagyis csaknem 50 ezer forintba került, ami azt jelenti, hogy 7,5 millió forintot költött eddig plasztikai beavatkozásra. Elképesztő, nem igaz?

A lány elmondása szerint az új ajkai boldoggá teszik őt, mert sokkal elégedettebb önmagával. „Szeretem az ajkaimat, sokkal jobban mint előtte, mert szebb vagyok, és Bulgáriában ez most hatalmas trend. A Sofiában található szinte összes esztétikai klinikát végigjártam és mindenféle ajaktöltést kipróbáltam– meséli Andrea a lapnak.

Az egyetemista lány szerint a neten rengetegen imádják az új ajkait, sőt olyan is van, aki feleségül kérte. Persze meg kell küzdenie a trollokkal is: „Ezer meg ezer dicséretet kapok az ajkaimra, a ruháimra és a stílusomra nap mint nap. Pozitív és negatív véleményt is, a negatív főleg nőktől jön” – mondja Andrea, aki egyáltalán nem foglalkozik mások véleményével: „Vannak emberek, akiknek tetszem a nagy ajkakkal és vannak, akiknek a kisebb jött be, de nem számít, mert nekem csak a fontos, hogy nekem megfeleljen. Mások véleménye nem érdekel.” Ha felkészültél a fotókra: itt tudod csekkolni!

Címkék: ajakfeltöltés durva hatalmas ajkak hihetetlen műtét plasztikai beavatkozás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.