Póthaj után megérkezett a pótszemöldök is!

Végre eldobhatod a ceruzát!

Póthaj után megérkezett a pótszemöldök is!

Fogadjunk, te is mindent elkövetsz azért, hogy magadhoz illő, tökéletes szemöldököd legyen. Akkor van egy jó hírünk, ugyanis most már nemcsak a szempilláidat és a hajadat tudod pótolni, hanem a szemöldöködet is fel tudod turbózni egy kis külső segítséggel. Végre elfelejtheted a ceruzával való bénázást és nem kell befeküdnöd a microbladingre sem – főleg, ha utóbbitól tartottál is egy picit. Mostantól profi szakemberre bízhatod ezt a területet is, aki nagyjából ugyanolyan ragasztásos technikával dolgozik, mint a pillásod.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lavish Beats (@lavishbeats_) által megosztott bejegyzés, Aug 29., 2019, időpont: 10:01 (PDT időzóna szerint)

A szemöldököd mű szálakkal való pótlása nagyjából 90 percet vesz igénybe ugyanúgy, mint egy sima szempillatöltés. Teljesen természetes hatásúak ezek a kis ragasztós szemöldökök és ebben az esetben is rengeteg méretből és vastagságból válogathatsz. Így tehát azon múlik a végeredmény, hogy te milyen stílust szeretnél. Van arra lehetőség, hogy csak egy kis hiányosságot töltsenek ki, de az is megoldható, hogy teljesen újratervezzék a szemöldöködet, ami így íveltebb és dúsabb is lehet. Töltésre egyébként ideális esetben 2 hetente kell járni. Most biztosan felmerül benned a kérdés, hogy neked való-e ez a megoldás? Ha zsíros a bőrtípusod, akkor sokkar hamarabb lejöhetnek a szálak, de ha szeretnéd, hogy reggelente ne kelljen hosszú perceket a formázással töltened, akkor egy próbát mindenképp megér!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

. 眉毛エクステ初挑戦のお客様♡ . . ご希望される眉デザインの写真を ご持参されました🙆‍♂️ . 太過ぎず、細過ぎず、、、 お顔のバランスに合った アイブロウをご希望でした😋 . ご自身の希望がかなり明確な オーダーでしたので、 サクサクと施術もスムーズに終了。 . . 仕上がりにも大変喜んで頂けて✨ 嬉しいぃ😂😂良かった💕 . . 熊本にも眉毛エクステのサロンありますよ〜🙋🙋 . a Roomでは ✨眉毛エクステのプロコース講座✨もあります💁‍♂️ ☑︎サロンメニューを増やしたい方 ☑︎今、話題のアイブロウメニューを導入したい方 ☑︎他サロンと差別化したい方 ☑︎マツエクとトータルでのスタイリングを取り入れたい方 . そんな、アイリストさんや美容師さんにオススメです! . . 詳しく知りたい方はご遠慮なくお問い合わせ下さい🙋 . . 🌈IEA認定眉毛エクステプロコース🌈 お客様に眉毛エクステの施術を目的としたコースです。 ✔️眉毛デザイニング ✔️眉毛エクステ導入 ✔️眉テンプレート発行、販売権利 を取得することが出来ます。 ・講習費 55000円(税別)1day 5時間 ディプロマ・テキスト付 ・初年度協会登録料&認定サロン登録料込み . . #大人マツエク#大人女子#マツエク熊本 #まつげエクステンション#Eyebrows #eyebrowextensions#眉#美眉#まゆげ #マツエクサロン#水前寺#eyelash #プライベートサロン熊本#眉毛エクステ熊本#熊本眉毛エクステ#スクール#認定講師#extensions#beauty#kumamoto#JAPAN #Love#aRoom#眉毛エクステ講習#国際アイデザイニング協会#眉毛スクール ……………………………………………………… 大人女性のためのアイラッシュビューティーサロン a Room〜private assemble room〜 ご予約📲070-7639-1595 📩a.room.lash.and.beauty@gmail.com OPEN 10:00▶︎CLOSE 19:00(時間外相談可) □新水前寺駅電停より徒歩1分

private assemble room a Room (@a_room205) által megosztott bejegyzés, Szept 17., 2019, időpont: 4:00 (PDT időzóna szerint)

Még több

Szépség