Itt vannak az első fotók Jennifer Lawrence esküvőjéről

Fél Hollywood ott volt a lagzin!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt vannak az első fotók Jennifer Lawrence esküvőjéről

Bár Jennifer Lawrence és Cooke Maroney nagyon igyekeztek titokban tartani esküvőjük részleteit, az utolsó pillanatban mégis kitudódott a dátum és helyszín is. Így szombaton, mikor egybekeltek a Rhode Island-i Belcourt Of Newport nevű kastélyban, természetesen kisebb paparazzi sereg várta, hogy elkaphasson néhány pillanatot. Ám mivel J.Law-ék extra magas sövényeket telepíttettek, sőt sötétítő függönyökkel takartatták le az ablakokat, nem sok felvételt tudtak készíteni. Egyelőre leginkább a násznépről kerültek nyilvánosságra fotók, amikből kiderült, hogy Jenék meghívták Kris Jennert és pasiját, Sienna Millert és Emma Stone-t is. 

(Fotók: Profimedia – Red Dot)

De Adele, Cameron Diaz, David O’Russel és Ashley Olsen is együtt ünnepeltek az ifjú párral. A sztárlagzi a hírek szerint hajnali fél 6-ig tartott. A vendégek ekkor kezdtek hazafelé szállingózni, és a képek szerint nagyon örültek neki, hogy az újdonsült Mr. és Mrs. Maroney egy food truckkal kedveskedett nekik a buli végére.

(Fotók: Profimedia – Red Dot)

A DailyMail.comnak egyébként sikerült megszereznie néhány fotót a menyasszonyról is, de ezeken sajnos nem látszik igazán jól Jen ruhája, pedig nagyon kíváncsiak vagyunk rá – és valld be, hogy te is! Tényleg a Dior tervezte? Vajon hercegnős vagy visszafogott fazont választott? Bárcsak J.Law megszánná a fanokat, és megmutatna néhány esküvői felvételt a nyilvánosságnak… sóhaj…

Címkék: Cooke Maroney esküvő fotók Jennifer Lawrence menyasszonyi ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!