Megható, amit Angelina Jolie a gyerekeiről elárult

Nélkülük a mai napig nem lenne túl a váláson…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megható, amit Angelina Jolie a gyerekeiről elárult

Az tuti, hogy a Jolie-Pitt család egy elég kemény időszakon van túl – sőt, még mindig nem állt teljesen helyre a családi béke, de már jó úton haladnak. Viszont a legfrissebb hírek szerint a volt sztárpár gyerekei jobban viselték az egészet, mint a szülők. Angelina Jolie a The Sun magazinnak árulta el, hogy az utóbbi két év az életében „egy nagyon sötét és nehéz időszak volt” számára, és csakis a gyerekek támogatása adott neki erőt a túléléshez. „Az utóbbi pár év nem éppen a legkönnyebb volt: megvoltak a hullámvölgyek, és nem igazán éreztem magam erősnek sokáig. Mindannyiuknak van nehéz korszak az életében, az erőm azonban a gyerekeim miatt szép lassan visszajött – sokáig nem is dolgoztam, hiszen szükségük volt rám otthon.”

Angie valóban közel négy évig nem tűnt fel egyetlen filmben sem, csupán a Demóna második része kedvéért tett kivételt. A színésznő most elmesélte, hogy nem volt könnyű visszatérnie a forgatásokhoz, főleg egy ilyen karakter bőrében, mikor ő valójában gyengének érezte magát. „Bármelyik szülő tudja, hogy van bennünk egyfajta erő, ami növekszik akkor is, amikor úgy érezzük, hogy alig éljük túl a napjainkat. De muszáj erősnek maradni, hiszen a gyerekek a legfontosabbak és nekik csak mi vagyunk.” A sztár azt is elmondta, hogy a gyerekei számára a hírnév egyáltalán nem fontos: amennyire tudnak, normális életet élnek és egyikük sem szeretne színészettel foglalkozni.

Arról mondjuk nem beszélt, milyen a kapcsolata Braddel, de korábban annyit mondott egy interjújában, hogy amikor rájött, a kapcsolatuk hamarosan véget ér, úgy érezte, elveszíti önmagát. „Egy nagyon mély szomorúságot éreztem. Sokkal kisebbnek, jelentéktelenebbnek éreztem magam, mint valaha.”

Szerencse, hogy a gyerekei végig ott voltak mellette, ugyanis Angie most jobb formában van, mint valaha!

Címkék: angelina jolie Brad Pitt demóna gyerekek interjú válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!