Harry herceg ide akar költözni Meghannel és a babával

Elegük van a reflektorfényből és a sok-sok bántásból. Szeretnének elmenekülni London közeléből…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg ide akar költözni Meghannel és a babával

A legtöbben azt gondolják, Harry herceg és Meghan hercegné élete olyan, akár egy tündérmese. Sajnos azonban ez nem egészen így van, a trollok, rosszakarók nagyon megkeserítik a mindennapjaikat. Az afro-amerikai származású hercegnét például egyfajta „divat” lett utálni, gyakorlatilag minden héten betámadják valamivel.

A házaspár ezt nehezen viselte az utóbbi időben, a mélypont pedig az afrikai útjuk során jött el. Harry herceg ekkor bejelentette, felesége védelme érdekében két újságot is beperel, méghozzá azért, mert megosztották a nyilvánossággal Meg privát levelét, amit az apukájának írt.

Az sem titok, hogy a royalok azt tervezik, hamarosan 6 hét szabira mennek, és nem vállalnak semmilyen hivatalos eseményt. Nagy szükségük van ugyanis a szabadidőre, pihenésre, hiszen a kisfiuk még mindig csak pár hónapos és rengeteg figyelemre van szüksége. Persze a reflektorfényre sem vágynak, ez a másik oka annak, hogy alig várják a visszavonulást Frogmore Cottage-ba.

Hosszútávon ennél sokkal komolyabb lépésre készülnek, úgy tűnik, Harry herceg azt fontolgatja, hogy „elmenekíti” a családját az Egyesült Királyságból. Hogy hová? Naná, hogy Afrikába!

„Most még nem tudom, hogy Afrikán belül hol élhetnénk. Nemrég jöttünk el Fokvárosból, ott például nagyszerű főhadiszállást alakíthatnánk ki magunknak, szuper lenne… De ott annyi megoldandó probléma van, hogy nem tudom, tudnánk-e ezeken annyit változtatni, hogy az emberek ne szóljanak be arra, hogy mi ezt elviseljük, ebben élünk!” – mondta nemrég Harry herceg egy interjúban, amit egy dokumentumfilm készítőinek adott.

Címkék: afrika archie baba harry herceg királyi család költözés meghan hercegné vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!