Kiderült: Meghan így becézi Harryt

Nem bonyolítja túl, az biztos!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült: Meghan így becézi Harryt

Arról már sokat olvashattál, hogy Meghan és Harry nemrég Afrikában jártak, az utazásukról pedig egy dokufilm is készült, méghozzá Tom Bradby segítségével. Ez egyébként rendkívül érzelmesre sikerült, az egyik interjú során például a hercegné gyakorlatilag elsírta magát, de Harry is ebben a dokuban beszélt először őszintén a Vilmossal való kapcsolatáról.

Na de voltak ennek a filmnek elképesztően cuki és romantikus pillanatai is, a szomorú percek mellett! Például, amikor interjú közben Meghan véletlenül a becenevén szólította Harryt. A beszélgetés nagyjából így zajlott: „Régóta mondom már H-nek…” (azaz tudod, angol kiejtés szerint „éjcs”-nek mondják a H betűt) Ekkor a hercegné megállt és suttogva hozzátette: „Igen, így szoktam hívni.” Az elszólás után Tom persze bátorította őt, hogy folytassa csak a mondanivalóját, aki nevetve, és kissé zavartan tovább mesélte, mennyire nehéz is volt alkalmazkodnia a merev brit szokásokhoz.

Harry tehát az egyszerű, de mégis nagyon cuki „H” becenevet kapta feleségétől.

De egyébként a brit királyi családban gyakorlatilag mindenkinek van egy mókás, vagy kicsit ciki beceneve. A királynőt például a legközelebbi családtagjai gyerekkora óta „Lilibeth”-nek hívják. Katalin a kapcsolatuk elején a kissé félreérthető „Big Willy” nevet adta Vilmosnak, de cserébe persze Kate is kapott egyet szerelmétől. Férje a „DoD”, azaz a „Duchess of Do-little” néven becézgeti, ami nagyjából azt jelenti, hogy a semmittevés hercegnéje. Milyen kedves…

És természetesen Meghan sem maradhatott ki az elnevezésekből! Belsős források szerint Károly herceg a kissé furi „Tungsten”, azaz volfrám néven szólítja. Mielőtt azonban bármi rosszra gondolnál, ez valójában egy tök kedves gesztus tőle, hiszen az após arra utal vele, milyen kitartó és erős csaj a fia felesége.

Címkék: becenév harry herceg meghan hercegné meghan markle royal család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.